Vindecarea neputințelor duhovnicești

Teofan Zavoratul

18 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Cartea de fata, care cuprinde indrumari pentru monahii, examineaza multe dintre lucrurile de baza ale vietii duhovnicesti: cum se curateste inima, cum trebuie valorificata suferinta launtrica, ravna duhovniceasca si unirea de taina cu Hristos Domnul.
Sfantul Teofan are exceptionalul dar de a-i putea incuraja pe toti, indiferent de locul unde au ajuns pe calea duhovniceasca, sa mearga mai departe in lupta lor impotriva patimilor si in pregatirea lor pentru unirea cu Mirele Hristos. Invatatura sa insuflata de Dumnezeu este potrivita pentru toti cei ce cauta cu sinceritate Imparatia cerurilor.

Angajativa intro lupta apriga impotriva patimilor si gandurilor rele, si in felul acesta veti deveni si una, si cealalta si vindecator, si vindecat. Desigur ca nu e acelasi lucru atunci cand savarsesti fapte pacatoase ca atunci cand ai parte doar de ganduri pacatoase, dar inaintea lui Dumnezeu tot ca un pacatos te infatisezi. Acordati mai mare atentie gandurilor voastre si ravnei voastre pentru nevointa. Atunci cand, prin lupta launtrica, vei reusi sa scoti afara din inima patimile, vei fi in stare sai vindeci si pe ceilalti; si facand astfel iti vei implini chemarea in Sfanta Biserica. Caci care este scopul manastirilor de calugarite si de calugari? Scopul lor este sa pregateasca tamaduitori de suflete, atat barbati cat si femei. si trebuie negresit sa impliniti acest scop. Biserica asteapta aceasta de la voi, si de asemenea toti crestinii.
Sfantul Teofan Zavoratul
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Teofan Zavoratul
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑874-0
Pagini: 192

<div>Cartea de faţă, care cuprinde îndrumări pentru monahii, examinează multe dintre lucrurile de bază ale vieţii duhovniceşti: cum se curăţeşte inima, cum trebuie valorificată suferinţa lăuntrică, râvna duhovnicească şi unirea de taină cu Hristos Domnul.<br>Sfântul Teofan are excepţionalul dar de a-i putea încuraja pe toţi, indiferent de locul unde au ajuns pe calea duhovnicească, să meargă mai departe în lupta lor împotriva patimilor şi în pregătirea lor pentru unirea cu Mirele Hristos. Învăţătura sa insuflată de Dumnezeu este potrivită pentru toţi cei ce cau­tă cu sinceritate Împărăţia cerurilor.<br><br>„Angajaţi‐vă într‐o luptă aprigă împotriva patimilor şi gândurilor rele, şi în felul acesta veţi deveni şi una, şi cealaltă – şi vindecător, şi vindecat. Desigur că nu e acelaşi lucru atunci când săvârşeşti fapte păcătoase ca atunci când ai parte doar de gânduri păcătoase, dar înaintea lui Dumne­zeu tot ca un păcătos te înfăţişezi. Acordaţi mai mare atenţie gândurilor voastre şi râvnei voastre pentru nevoinţă. Atunci când, prin luptă lăuntrică, vei reuşi să scoţi afară din inimă patimile, vei fi în stare să‐i vindeci şi pe ceilalţi; şi făcând astfel îţi vei împlini chemarea în Sfânta Biserică. Căci care este scopul mănăstirilor de călugăriţe şi de călugări? Scopul lor este să pregătească tămăduitori de suflete, atât bărbaţi cât şi femei. Şi trebuie negreşit să împliniţi acest scop. Biserica aşteaptă aceasta de la voi, şi de asemenea toţi creştinii.”<br>Sfântul Teofan Zăvorâtul</div>

An aparitie 2022
Autori Teofan Zavoratul
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑874-0
Pagini 192

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll