Viața Sfântului Ioan Colibașul - Tudor, Nicolae

***

13 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
 Cu siguranta, ati auzit de Sfinti, de acele persoane care au urmat dragostea lui Dumnezeu. Cu toate ca acestia par personaje ireale, iar vietile lor mai mult povesti decat istorisiri adevarate, atat Sfintii, cat si vietile lor sunt pe deplin existente si traite cat se poate de intens. 
 Poate pare greu de crezut, dar si ei, ca si voi, au fost copii, s-au jucat si poate le-au placut dulciurile. Cu toate acestea, prin anumite fapte, au ajuns placuti lui Dumnezeu, devenind, dupa mutarea la cele vesnice, Sfinti.   
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Doxologia
Format: 14x20.5 cm
ISBN: 978-630-301-006-9
Pagini: 32

<div>&nbsp;Cu siguranta, ati auzit de Sfinti, de acele persoane care au urmat dragostea lui Dumnezeu. Cu toate ca aceștia par personaje ireale, iar viețile lor mai mult povești decât istorisiri adevarate, atat Sfintii, cât și vietile lor sunt pe deplin existente și trăite cât se poate de intens.&nbsp;<br>&nbsp;Poate pare greu de crezut, dar și ei, ca și voi, au fost copii, s-au jucat și poate le-au plăcut dulciurile. Cu toate acestea, prin anumite fapte, au ajuns plăcuti lui Dumnezeu, devenind, după mutarea la cele veșnice, Sfinți.&nbsp; &nbsp;</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Doxologia
Format 14x20.5 cm
ISBN 978-630-301-006-9
Pagini 32

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll