Viața sfântă a pustnicului Ioan David

***

35 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Fratele Ioan e unicat in ortodoxie!   -  Arhimandritul Ioanichie Balan

Fratele Ioan e sfant inaintea multor calugari si preoti. Postea foarte mult si pot sa spun ca era un om al lui Dumnezeu, un traitor. Daca traia, nu permitea sa se scrie despre el. NU se lauda, nu se arata, vorbea foarte putin si trebuia sa intelegi bine ce voia sa spuna. Mai rar ca el. De la el incoace nu am mai gasit pe nimeni ca el si ca parintele Arsenie. A fost un sfant al Rametului!    

Stavrofora Ierusalima Ghibu,
proinstareta Manastirii Ramet
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: ***
Editura: Chilia Sfântului Ipatie
Format: 14,5x20,5cm
ISBN: 978-606-95636-2-5
Pagini: 356

<div>"Fratele Ioan e unicat în ortodoxie!"&nbsp; -&nbsp; Arhimandritul Ioanichie Bălan<br><br>"Fratele Ioan e sfânt înaintea multor călugări și preoți. Postea foarte mult și pot să spun că era un om al lui Dumnezeu, un trăitor. Dacă trăia, nu permitea să se scrie despre el. NU se lăuda, nu se arăta, vorbea foarte puțin și trebuia să înțelegi bine ce voia să spună. Mai rar ca el. De la el încoace nu am mai găsit pe nimeni ca el și ca părintele Arsenie. A fost un sfânt al Râmețului! "&nbsp; &nbsp;<br><br>Stavrofora Ierusalima Ghibu,<br>proinstareța Mănăstirii Râmeț</div>

An aparitie 2023
Autori ***
Editura Chilia Sfântului Ipatie
Format 14,5x20,5cm
ISBN 978-606-95636-2-5
Pagini 356

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll