Viața, paraclisul și acatistul cuviosului și de Dumnezeu purtătorului părintelui nostru Efrem Katunakiotul

***

10 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Cuviosul Efrem Katunakiotul s-a nascut in ziua praznicului Sfantului Nicolae, pe 6 decembrie 1912, in satul Ambelohori din Teba. Bunicul sau, Papa-Nichita, era protul satului. Parintii lui, Ioan si Victoria Papanikitas, oameni modesti si simpli, si-su crescut cei patru copii in frica de Dumnezeu, dandu-le pilda unei vieti crestine adevarate.
Micul Evanghel - numele de mirean al Cuviosului - si-a petrecut copilaria in satul natal, unde a urmat si primele clase primare. Apoi si-a continuat scoala la Teba, unde s-a mutat intreaga familie. In acest rastimp i-a intalnit pentru prima data pe Parintii Efrem si Nichifor, de loc din Teba, care aveau sa devina staretii sai in Sfantul Munte.
"
(4.33) | (3 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Bonifaciu
Format: 11x16 cm
ISBN: 978-606-8439-47-1
Pagini: 64

<div>Cuviosul Efrem Katunakiotul s-a născut în ziua praznicului Sfântului Nicolae, pe 6 decembrie 1912, în satul Ambelohori din Teba. Bunicul său, Papa-Nichita, era protul satului. Părinții lui, Ioan și Victoria Papanikitas, oameni modești și simpli, și-su crescut cei patru copii în frica de Dumnezeu, dându-le pilda unei vieți creștine adevărate.<br>Micul Evanghel - numele de mirean al Cuviosului - și-a petrecut copilăria în satul natal, unde a urmat și primele clase primare. Apoi și-a continuat școala la Teba, unde s-a mutat întreaga familie. În acest răstimp i-a întâlnit pentru prima dată pe Părinții Efrem și Nichifor, de loc din Teba, care aveau să devină stareții săi în Sfântul Munte.</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Bonifaciu
Format 11x16 cm
ISBN 978-606-8439-47-1
Pagini 64

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll