Viața Părintelui Sofian Boghiu- o icoană a virtuții

protos. Antipa Burghelea

Acest produs nu este momentan in stoc!

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
"
Vrednicul de pomenire Parinte Arhimandrit Sofian Boghiu (1912-20020), staret al manastirilor Antim si Plumbuita din Bucuresti, a fost un vas ales al lui Dumnezeu, o faclie lina si luminoasa a credintei, un adevarat traitor si un marturisitoe al Ortodoxiei.

Primind cu bucurie crucea slujirii Mantuitorului Hristos din frageda varsta si purtandu-o cu rabdare si demnitate pana la capat, Parintele Sofian si-a desavarsit marturisirea iubirii lui Hristos, inaltandu-se pe crucea suferintei si dandu-si sufletul in mainile lui Dumnezeu chiar in ziua Praznicului Inaltarii Sfintei Cruci din anul 2002. Prin randuiala lui Dumnezeu, asemenea Sfantului Ioan Gura de Aur (trecut in vesnicie tot la praznicul Inaltarii Sfintei Cruci, dar in anul 407), parintele Sofian a trecut la ceruri in timpul Sfintei Liturghii.

Credem ca acum Parintele Sofian slujeste Liturghia cereasca impreuna cu Sfintii pe care i-a iubit in rugaciune si i-a zugravit in icoane.

Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane 
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: protos. Antipa Burghelea
Editura: Cuvantul Vietii
Format: 15.5X21.5 cm
ISBN: 978-606-9698-50-1
Pagini: 800

<div>Vrednicul de pomenire Părinte Arhimandrit Sofian Boghiu (1912-20020), stareț al mănăstirilor Antim și Plumbuita din București, a fost un vas ales al lui Dumnezeu, o făclie lină și luminoasă a credinței, un adevărat trăitor și un mărturisitoe al Ortodoxiei.<br><br>Primind cu bucurie crucea slujirii Mântuitorului Hristos din fragedă vârstă și purtându-o cu răbdare și demnitate până la capăt, Părintele Sofian și-a desăvârșit mărturisirea iubirii lui Hristos, înălțându-se pe crucea suferinței și dându-și sufletul în mâinile lui Dumnezeu chiar în ziua Praznicului Înălțării Sfintei Cruci din anul 2002. Prin rânduiala lui Dumnezeu, asemenea Sfântului Ioan Gură de Aur (trecut în veșnicie tot la praznicul Înălțării Sfintei Cruci, dar în anul 407), părintele Sofian a trecut la ceruri în timpul Sfintei Liturghii.<br><br>Credem că acum Părintele Sofian slujește Liturghia cerească împreună cu Sfinții pe care i-a iubit în rugăciune și i-a zugrăvit în icoane.<br><br>Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române&nbsp;</div>

An aparitie 2022
Autori protos. Antipa Burghelea
Editura Cuvantul Vietii
Format 15.5X21.5 cm
ISBN 978-606-9698-50-1
Pagini 800

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll