Viața fără rețete

Haralambos Papadopoulos

16 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Parintele Haralambos Papadopoulos are curajul si onestitatea de a vorbi in ultima sa carte, Viata fara retete, despre cautarea de sine si a lui Dumnezeu in cuvinte ce neindoielnic vor emotiona, misca si trezi orice constiinta.
Nu doar confesiuni ale unui suflet ales, ci marturisiri in intonatii de rugaciune, incercari de trezire a propriei constiinte spre a intelege si transmite mai departe iubirea lui Dumnezeu, ce nu cunoaste oprelisti, hotar, limitare... Imbolduri de sensibilitate sacra spre a ne ascuti  auzul si a da urmare chemarii lui Dumnezeu...
***
Dumnezeu nu e ceva ce cautam sa aflam in mod obiectiv, precum ceasul pierdut in spatele canapelei. Este nepotolita noastra sete dupa un sens al vietii. Focul acesta care se aprinde in noi si nu vrea sa se stinga. O absenta continua pe care dorim s o umplem.
Pr. Haralambos PapadopoulosParintele Haralambos Papadopoulos s a nascut in anul 1975 in Heraklion, Creta. A absolvit Seminarul teologic din Creta, apoi Facultatea de Teologie din Tesalonic.
A publicat la Editura Armos: Chinezul, Dumnezeu si singuratatea (2011), Calea catre tine insuti (2014), Orice sfarsit e un inceput (2015), Vinovatia bucuriei (2016), Un Dumnezeu Care Se joaca de a v ati ascunselea (2017).
Publica constant pe blogul personal http://plibyos.blogspot.ro si pe pagina de Facebook unde are 30.000 de cititori. Sustine conferinte si dezbateri pe teme legate de familie si societate, fiind invitat in cadrul multor mitropolii din Grecia.
Slujeste in parohia Sfanta Irina din Pyrgos, in sudul Cretei. Este casatorit si are trei copii."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Haralambos Papadopoulos
Editura: Sophia
Format: 11x16 cm
ISBN: 978‑973‑136‑880‑1
Pagini: 160
Traducere: Mândrilă, Gabriel, dr. protos.

<div>Părintele Haralambos Papadopoulos are curajul și onestitatea de a vorbi în ultima sa carte, Viața fără rețete, despre căutarea de sine și a lui Dumnezeu în cuvinte ce neîndoielnic vor emoționa, mișca și trezi orice conștiință.<br>Nu doar confesiuni ale unui suflet ales, ci mărturisiri în intonații de rugăciune, încercări de trezire a propriei conștiințe spre a înțelege și transmite mai departe iubirea lui Dumnezeu, ce nu cunoaște opreliști, hotar, limitare... Imbolduri de sensibilitate sacră spre a ne ascuți&nbsp; auzul și a da urmare chemării lui Dumnezeu...<br>***<br>„Dumnezeu nu e ceva ce căutăm să aflăm în mod obiectiv, precum ceasul pierdut în spatele canapelei. Este nepotolita noastră sete după un sens al vieții. Focul acesta care se aprinde în noi și nu vrea să se stingă. O absență continuă pe care dorim s‑o umplem.”<br>Pr. Haralambos Papadopoulos<br><br></div><div><br><br></div><div>Părintele Haralambos Papa­dopoulos s‑a născut în anul 1975 în Heraklion, Creta. A absolvit Seminarul teologic din Creta, apoi Facultatea de Teologie din Tesalonic.<br>A publicat la Editura Armos: Chinezul, Dumnezeu și singurătatea (2011), Calea către tine însuți (2014), Orice sfârșit e un început (2015), Vinovăția bucuriei (2016), Un Dumnezeu Care Se joacă de‑a v‑ați ascunselea (2017).<br>Publică constant pe blogul personal <a href="http://plibyos.blogspot.ro/">http://plibyos.blogspot.ro</a> și pe pagina de Facebook unde are 30.000 de cititori. Susține conferințe și dezbateri pe teme legate de familie și societate, fiind invitat în cadrul multor mitropolii din Grecia.<br>Slujește în parohia Sfânta Irina din Pyrgos, în sudul Cretei. Este căsătorit și are trei copii.<br><br></div><div><br><br></div>

An aparitie 2022
Autori Haralambos Papadopoulos
Editura Sophia
Format 11x16 cm
ISBN 978‑973‑136‑880‑1
Pagini 160
Traducere Mândrilă, Gabriel, dr. protos.

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll