Viața, acatistele și paraclisele Sfintei Mironosițe Maria Magdalena cea întocmai cu Apostolii

***

45 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cine a fost cu adevarat Maria Magdalena? A fost ea o femeie desfranata? A fost insotitoarea lui Iisus? Ce spun Evangheliile despre ea? Care este parerea Parintilor Bisericii si ce anume pastreaza Biserica din amintirea ei? Din raspunsul dat acestor intrebari vom putea deslusi chipul si personalitatea celei care s-a invrednicit a fi prima femeie care L-a vazut pe Hristos Domnul inviat din morti. Se stie ca in cazul niciunui alt Sfant nu s-au iscat mai multe controverse si nu s-a creat o confuzie mai mare.
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2021
Autori: ***
Editura: Cartea Ortodoxa
Format: 13x20
ISBN: 978-606-529-414-1
Pagini: 300

<div>Cine a fost cu adevărat Maria Magdalena? A fost ea o femeie desfrânată? A fost însoțitoarea lui Iisus? Ce spun Evangheliile despre ea? Care este părerea Părinților Bisericii și ce anume păstrează Biserica din amintirea ei? Din răspunsul dat acestor întrebări vom putea desluși chipul și personalitatea celei care s-a învrednicit a fi prima femeie care L-a văzut pe Hristos Domnul înviat din morți. Se știe că în cazul niciunui alt Sfânt nu s-au iscat mai multe controverse și nu s-a creat o confuzie mai mare.</div>

An aparitie 2021
Autori ***
Editura Cartea Ortodoxa
Format 13x20
ISBN 978-606-529-414-1
Pagini 300

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll