Viața și activitatea fericitului Augustin

pr. Ioan Bunea

62 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Sunt oameni de cultura, medici, profesori, scriitori, teologi, compozitori, care au lasat in urma lor opere de mare valoare, dar care n-au apucat sa-si vada roadele ostenelilor publicate in volume si sa se bucure alaturi de cei ce le citesc, eventual sa-ti impartaseasca unii altora impresiile cu care au ramas de pe urma lecturaa. Altadata, rareori se intampla ca un autor ce-si vedea o lucrare tiparita in volum sa se bucure de asa numita ""lansare"" in spatiul public, in fata unei asistente care se inghesuia sa-si procure cartea cu autograful autorului. Parintele Ioan Bunea, ca majoritatea contemporanilor lui, se poate numara printre teologii privati nu doar de libertate, condamnat fiind la ani grei de inchisoare, dar si de bucuria de a-si vedea opera teologica integrala tiparita. Prin aceasta restitutio avem convingerea ca parintele nostru de suflet se poate bucura acolo sus in cer, de unde ne vegheaza, de roadele ostenelilor sale academice. Pr. Prof. Univ. Dr. Vasile Stanciu"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2021
Autori: pr. Ioan Bunea
Editura: Renasterea
Format: 14X21 cm
ISBN: 978-606-6073-332
Pagini: 192

Sunt oameni de cultură, medici, profesori, scriitori, teologi, compozitori, care au lăsat în urma lor opere de mare valoare, dar care n-au apucat să-și vadă roadele ostenelilor publicate în volume și să se bucure alături de cei ce le citesc, eventual să-ți împărtășească unii altora impresiile cu care au rămas de pe urma lecturăă. Altădată, rareori se întâmpla ca un autor ce-și vedea o lucrare tipărită în volum să se bucure de așa numita "lansare" în spațiul public, în fața unei asistențe care se înghesuia să-și procure cartea cu autograful autorului.
Părintele Ioan Bunea, ca majoritatea contemporanilor lui, se poate număra printre teologii privați nu doar de libertate, condamnat fiind la ani grei de închisoare, dar și de bucuria de a-și vedea opera teologică întegrală tipărită. Prin această restitutio avem convingerea că părintele nostru de suflet se poate bucura acolo sus în cer, de unde ne veghează, de roadele ostenelilor sale academice.

Pr. Prof. Univ. Dr. Vasile Stanciu

An aparitie 2021
Autori pr. Ioan Bunea
Editura Renasterea
Format 14X21 cm
ISBN 978-606-6073-332
Pagini 192

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll