Verde pentru viață. Nutriție cu smoothie-uri verzi

Victoria Boutenko

29 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Verde pentru viata este o idee simpla dar revolutionara, careia i-a venit timpul sa ajunga in actualitate. Este o sursa limpede de inspiratie si de documentare foarte importanta pentru cititorii care vor sa traiasca o viata cu adevarat sanatoasa.
Midwest Book Review

In cei peste treizeci si cinci de ani de practica in calitate de medic psihiatru afiliat Facultatii de Medicina a Universitatii Harvard, am invatat foarte bine un lucru, si anume: comportamentul uman este foarte greu de schimbat. Acum, Victoria Boutenko ma convinge exact de contrariu Treizeci de zile de consum de suc verde cu pulpa te vor face sa te simti altfel si vor schimba felul in care te simti in pielea ta. Este o realizare extraordinara pentru o carte atat de mica.
A. William Menzin, doctor in medicina,
Facultatea de Medicina a Universitatii Harvard, din Prefata

Conceptul foarte limpede, simplu si abil al Victoriei Boutenko este atat de valoros si de eficient, incat ne putem astepta sa vedem si sa simtim domeniul sanatatii zdruncinat din temelii in decurs de numai un deceniu.
Thomas C. Chavez, homeopat si autor al cartii Body Electronics

Victoria, ai reusit! Iubesc la nebunie cartea ta. Sunt sigura ca va fi o sursa de sanatate pentru milioane de oameni, va reduce riscurile viitoare de boli degenerative pentru tinerele generatii si ne va face tuturor viata cu mult mai usoara. Este intr-adevar o lectura obligatorie!
Doctor Ruza Bogdanovich, lector de talie mondiala si
autoare a cartii Vindecarea se afla in cauza."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2014
Autori: Victoria Boutenko
Editura: Adevar Divin
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8420-33-2
Pagini: 246
Traducere: Bogdan Chircea

„Verde pentru viaţă este o idee simplă dar revoluţionară, căreia i-a venit timpul să ajungă în actualitate. Este o sursă limpede de inspiraţie şi de documentare foarte importantă pentru cititorii care vor să trăiască o viaţă cu adevărat sănătoasă.”
– Midwest Book Review

„În cei peste treizeci şi cinci de ani de practică în calitate de medic psihiatru afiliat Facultăţii de Medicină a Universităţii Harvard, am învăţat foarte bine un lucru, şi anume: comportamentul uman este foarte greu de schimbat. Acum, Victoria Boutenko mă convinge exact de contrariu… Treizeci de zile de consum de suc verde cu pulpă te vor face să te simţi altfel şi vor schimba felul în care te simţi în pielea ta. Este o realizare extraordinară pentru o carte atât de mică.”
– A. William Menzin, doctor în medicină,
Facultatea de Medicină a Universităţii Harvard, din Prefaţă

„Conceptul foarte limpede, simplu şi abil al Victoriei Boutenko este atât de valoros şi de eficient, încât ne putem aştepta să vedem şi să simţim domeniul sănătăţii zdruncinat din temelii în decurs de numai un deceniu.”
– Thomas C. Chavez, homeopat şi autor al cărţii Body Electronics

„Victoria, ai reuşit! Iubesc la nebunie cartea ta. Sunt sigură că va fi o sursă de sănătate pentru milioane de oameni, va reduce riscurile viitoare de boli degenerative pentru tinerele generaţii şi ne va face tuturor viaţa cu mult mai uşoară. Este într-adevăr o lectură obligatorie!”
– Doctor Ruza Bogdanovich, lector de talie mondială şi
autoare a cărţii Vindecarea se află în cauză.

An aparitie 2014
Autori Victoria Boutenko
Editura Adevar Divin
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-8420-33-2
Pagini 246
Traducere Bogdan Chircea

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll