Veniți de primiți Lumină!

Ana Iacov

39 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Minunea coborarii Luminii Sfinte, care are loc in Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, se repeta fara intrerupere de secole. Parintele Mitrofan este un tanar din Pont care ajunge in Orasul Sfant pe jos, refugiat dupa distrugerea satului sau de catre turci. Acolo decide sa I se daruiasca lui Dumnezeu si devine calugar aghiotafit si pazitor al Sfantului Mormant.
Ana Iacov ne dezvaluie, in aceasta carte, intalnirea minunata a Parintelui Mitrofan cu Locurile Sfinte, intalnire care avea sa ramana adanc intiparita in mintea si sufletul sau. Gheronda Anatolie, Parintele Mitrofan si prietenul sau din copilarie, Artemie, ne vor calauzi atat pe stradutele stramte ale Orasului Sfant, cat si in Biserica Sfantului Mormant, facandu-ne partasi tainei Luminii Sfinte.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Ana Iacov
Editura: Doxologia
Format: 20x26.5 cm
ISBN: 978-630-301-049-6
Pagini: 50

<div>Minunea coborârii Luminii Sfinte, care are loc în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, se repetă fără întrerupere de secole. Părintele Mitrofan este un tânăr din Pont care ajunge în Orașul Sfânt pe jos, refugiat după distrugerea satului său de către turci. Acolo decide să I se dăruiască lui Dumnezeu și devine călugăr aghiotafit și păzitor al Sfântului Mormânt.</div><div>Ana Iacov ne dezvăluie, în această carte, întâlnirea minunată a Părintelui Mitrofan cu Locurile Sfinte, întâlnire care avea să rămână adânc întipărită în mintea și sufletul său. Gheronda Anatolie, Părintele Mitrofan și prietenul său din copilărie, Artemie, ne vor călăuzi atât pe străduțele strâmte ale Orașului Sfânt, cât și în Biserica Sfântului Mormânt, făcându-ne părtași tainei Luminii Sfinte.</div>

An aparitie 2023
Autori Ana Iacov
Editura Doxologia
Format 20x26.5 cm
ISBN 978-630-301-049-6
Pagini 50

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll