Universalism romanesc

ierom. Daniil de la Rarau (Sandu Tudor)

20 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Va trebui sa ne desmeticim odata, sa intelegem ca toate relele de care suferim socialmente azi nu pot fi lecuite daca uitam adevarurile spirituale fundamentale. Toata mizeria noastra de azi se reduce la mizerie sufleteasca, nu economica. Nu ne putem da seama, caci am uitat de mult acest adevar: cat castiga omul, din punct de vedere practic si imediat, privindu-si interesele lui sub lumina inalta a unor adevaruri vesnice. Pentru o viata politica noua, putina ordine si claritate launtrica... Intai gospodaria launtrica, a fiecaruia. Iata cerinta primordiala a politicii de maine. Acest adevar intim sufletesc, spiritual, al fiecaruia, de fiece clipa trebuie adunat, intarit, realizat. El e garantia cetatii viitoare."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2013
Autori: ierom. Daniil de la Rarau (Sandu Tudor)
Editura: Eikon
Format: 11x20 cm
ISBN: 978-973-757-957-7
Pagini: 240

Va trebui să ne desmeticim odată, să înțelegem că toate relele de care suferim socialmente azi nu pot fi lecuite dacă uităm adevărurile spirituale fundamentale. Toată mizeria noastră de azi se reduce la mizerie sufletească, nu economică. Nu ne putem da seama, căci am uitat de mult acest adevăr: cât câștigă omul, din punct de vedere practic și imediat, privindu-și interesele lui sub lumina înaltă a unor adevăruri veșnice. Pentru o viață politică nouă, puțină ordine și claritate lăuntrică... Întâi gospodăria lăuntrică, a fiecăruia. Iată cerința primordială a politicii de mâine. Acest adevăr intim sufletesc, spiritual, al fiecăruia, de fiece clipă trebuie adunat, întărit, realizat. El e garanția cetății viitoare.An aparitie 2013
Autori ierom. Daniil de la Rarau (Sandu Tudor)
Editura Eikon
Format 11x20 cm
ISBN 978-973-757-957-7
Pagini 240

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll