Trezvia și lucrarea lăuntrică la Părinții aghioriți din secolele IXI-XX

Simeon Monahul

7 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Veche si noua, mereu actuala pentru orice credincios, tematica rugaciunii lui Iisus este permanent nuantata de Parintii niptici. Cartea de fata, exploatand scrierile Parintilor vremurilor din urma, incearca sa ne graiasca, noua celor de azi, intr-o limba pe care o intelegem si sa ne mijloceasca experienta duhovniceasca a Parintilor tuturor veacurilor.
Lucrarea launtrica este urmarita atat in aspectele ei practice, cat si teologice, pornind de la Sfantul Nicodim, care reprezinta un reper pentru literatura bisericeasca si aghiorita, precum si de la textele cuviosilor stareti athoniti din ultimele doua veacuri, precum Sfintii Iosif Isihastul si ucenicii sai, Siluan Athonitul si Sofronie de la Essex, Paisie Aghioritul, Porfirie Kavsokalivitul, Emilianos Simonopetritul si altii.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Simeon Monahul
Editura: Sf. Nectarie
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-884-021-5
Pagini: 76

<div>Veche și nouă, mereu actuală pentru orice credincios, tematica rugăciunii lui Iisus este permanent nuanțată de Părinții niptici. Cartea de față, exploatând scrierile Părinților vremurilor din urmă, încearcă să ne grăiască, nouă celor de azi, într-o limbă pe care o înțelegem și să ne mijlocească experiența duhovnicească a Părinților tuturor veacurilor.<br>Lucrarea lăuntrică este urmărită atât în aspectele ei practice, cât și teologice, pornind de la Sfântul Nicodim, care reprezintă un reper pentru literatura bisericească și aghiorită, precum și de la textele cuvioșilor stareți athoniți din ultimele două veacuri, precum Sfinții Iosif Isihastul și ucenicii săi, Siluan Athonitul și Sofronie de la Essex, Paisie Aghioritul, Porfirie Kavsokalivitul, Emilianos Simonopetritul și alții.</div>

An aparitie 2022
Autori Simeon Monahul
Editura Sf. Nectarie
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-884-021-5
Pagini 76

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll