Trăiesc din nou

maica Alexandra (Principesa Ileana a României)

48 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Am uitat totul. Am plecat de mult de pe acele meleaguri si am murit Pe un perete am o icoana veche cu Hristos, simbolul credintei care m-a ajutat sa traversez toate greutatile si m-a adus in New England, avand taria de a incepe sa traiesc din nou.
Da, sa traiesc din nou, caci, dupa ce am parasit casa care a fost pentru mine mereu Romania, m-am simtit ca un mort. Grele nu erau imprejurarile in care ma aflam, ci simplul fapt ca trebuia sa traiesc. (...) Nu stiu daca va puteti inchipui cum este sa te rupi de tot ce ai cunoscut si ai iubit si sa o iei de la capat fara sa reusesti sa le impartasesti amintirile din trecut celor care fac parte din viata ta in prezent. Exista oameni carora le pot impartasi un moment sau altul din trecut, insa intregul ramane sa-l port singura.
Acum stiu ca dragostea si mila, puse in practica din dorinta de a-i sluji aproapelui, pot transcende orice si pot face minuni. Ca poti depasi timiditatea, oboseala, teama si chiar si ceea ce pare a fi o repulsie fizica incontrolabila, doar sa tanjesti din suflet sa ajuti si sa fii de folos. Am invatat intre timp ca exista o cale catre inima oamenilor (aproape a tuturor), fie ca iti sunt prieteni sau dusmani, indiferent de opinia politica sau de convingerile nationale. In fata durerii si a mortii, oamenii sunt egali, si majoritatea constientizeaza acest lucru si sunt gata sa se ajute unii pe altii. Am mai invatat ca, unde exista credinta in Dumnezeu, se poate face lucrarea Lui.
Principesa Ileana a Romaniei
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: maica Alexandra (Principesa Ileana a României)
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-894-8
Pagini: 416
Traducere: Stănciulescu, Diana

<div>Am uitat totul. Am plecat de mult de pe acele meleaguri și am murit… Pe un perete am o icoană veche cu Hristos, simbolul credinței care m-a ajutat să traversez toate greutățile și m-a adus în New England, având tăria de a începe să trăiesc din nou.<br>Da, să trăiesc din nou, căci, după ce am părăsit casa care a fost pentru mine mereu România, m-am simțit ca un mort. Grele nu erau împrejurările în care mă aflam, ci simplul fapt că trebuia să trăiesc. (...) Nu știu dacă vă puteți închipui cum este să te rupi de tot ce ai cunoscut și ai iubit și să o iei de la capăt fără să reușești să le împărtășești amintirile din trecut celor care fac parte din viața ta în prezent. Există oameni cărora le pot împărtăși un moment sau altul din trecut, însă întregul rămâne să-l port singură.<br>Acum știu că dragostea și mila, puse în practică din dorința de a-i sluji aproapelui, pot transcende orice și pot face minuni. Că poți depăși timiditatea, oboseala, teama și chiar și ceea ce pare a fi o repulsie fizică incontrolabilă, doar să tânjești din suflet să ajuți și să fii de folos. Am învățat între timp că există o cale către inima oamenilor (aproape a tuturor), fie că îți sunt prieteni sau dușmani, indiferent de opinia politică sau de convingerile naționale. În fața durerii și a morții, oamenii sunt egali, și majoritatea conștientizează acest lucru și sunt gata să se ajute unii pe alții. Am mai învățat că, unde există credință în Dumnezeu, se poate face lucrarea Lui.<br><em>Principesa Ileana a României</em></div>

An aparitie 2023
Autori maica Alexandra (Principesa Ileana a României)
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-894-8
Pagini 416
Traducere Stănciulescu, Diana

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll