Talcuri noi la texte vechi

mitrop. Antonie Plamadeala

60 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Format 17x24 cm 472 pagini ISBN 978-973-136-207-6 Anul aparitiei 2011 Am gandit aceste predici ca pe un tratat teologic despre adevarurile fundamentale de credinta, cu intentia de a l oferi ca pe un catehism care sa i ajute pe cititori, asa cum i a ajutat si pe ascultatori, sa se inarmeze cu argumente pentru apararea credin]ei lor ortodoxe in fata celor care ar incerca sa i ademeneasca spre alte credinte si grupari sectare. E o carte de teologie pentru teologi si pentru neteologi. E o carte de intrebari pentru cei care isi pun intrebari si carora nu le raspunde nimeni; pentru cei care nu stiu sa si puna intrebari, dar le au pe suflet, dar si o carte de raspunsuri la intrebari. E o carte de exegeza lucrata in stilul predicilor, dar s ar putea, in unele privinte, sa le fie de folos si exegetilor specialisti. (Mitropolit Antonie Plamadeala)"
(4.50) | (2 reviewuri)
Detalii despre produs:
Autori: mitrop. Antonie Plamadeala
Autori: mitrop. Antonie Plămădeală
Editura: Sophia

Format 17x24 cm
472 pagini

ISBN 978-973-136-207-6

Anul aparitiei 2011

Am gândit aceste predici ca pe un tratat teologic despre adevarurile fundamentale de credinta, cu intentia de a‑l oferi ca pe un catehism care sa‑i ajute pe cititori, aşa cum i‑a ajutat şi pe ascultatori, sa se înarmeze cu argumente pentru apararea credin]ei lor ortodoxe în fata celor care ar încerca sa‑i ademeneasca spre alte credinte şi grupari sectare. E o carte de teologie pentru teologi şi pentru neteologi.
E o carte de întrebari pentru cei care îşi pun întrebari şi carora nu le raspunde nimeni; pentru cei care nu ştiu sa‑şi puna întrebari, dar le au pe suflet, dar şi o carte de raspunsuri la întrebari.
E o carte de exegeza lucrata în stilul predicilor, dar s‑ar putea, în unele privinte, sa le fie de folos şi exegetilor specialişti. (Mitropolit Antonie Plamadeala)

Autori mitrop. Antonie Plamadeala
Autori mitrop. Antonie Plămădeală
Editura Sophia

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll