Studiul China. Carte de bucate. Peste 120 de retete de preparate integrale pe baza de legume si fructe

Leanne Campbell

77 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Una dintre particularitatile cartii lui LeAnne este folosirea unor retete care nu contin grasimi adaugate si putina sare sau chiar fara sare si care recurg la minimum, in modul cel mai judicios, utilizarea de agenti de indulcire. Unele persoane, care nu pot in ruptul capului sa accepte ideea de a nu folosi zahar sau grasime in dieta cotidiana pot sa-i puna la indoiala strategia fara-grasimi, dar dovezile stiintifice arata ca ar trebui sa incercam sa evitam sa folosim grasimi adaugate, mai ales persoanele care fie se confrunta cu un risc sporit de aparitie a unei boli degenerative (respectiv majoritatea oamenilor) sau cei care au fost deja diagnosticati cu o asemenea boala (de exemplu, boli cardiovasculare, cancer, diabet si alte tulburari metabolice si obezitate). Folosesc termenul grasimi adaugate pentru a face distinctia fata de alimentele pe baza de legume si fructe care au un continut bogat de grasimi, deoarece acestea au adeseori o rezerva naturala de antioxidanti, fibre si genul adecvat de proteine."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: Leanne Campbell
Editura: Adevar Divin

Una dintre particularităţile cărţii lui LeAnne este folosirea unor reţete care nu conţin grăsimi adăugate şi puţină sare – sau chiar fără sare – şi care recurg la minimum, în modul cel mai judicios, utilizarea de agenţi de îndulcire. Unele persoane, care nu pot în ruptul capului să accepte ideea de a nu folosi zahăr sau grăsime în dieta cotidiană pot să-i pună la îndoială strategia fără-grăsimi, dar dovezile ştiinţifice arată că ar trebui să încercăm să evităm să folosim grăsimi adăugate, mai ales persoanele care fie se confruntă cu un risc sporit de apariţie a unei boli degenerative (respectiv majoritatea oamenilor) sau cei care au fost deja diagnosticaţi cu o asemenea boală (de exemplu, boli cardiovasculare, cancer, diabet şi alte tulburări metabolice şi obezitate). Folosesc termenul grăsimi „adăugate” pentru a face distincţia faţă de alimentele pe bază de legume şi fructe care au un conţinut bogat de grăsimi, deoarece acestea au adeseori o rezervă naturală de antioxidanţi, fibre şi genul adecvat de proteine.

Autori Leanne Campbell
Editura Adevar Divin

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll