Sfinții grabnic ajutători: Nicolae, Mina și Haralambie

***

18 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Ingrijirea editiei: monahul Filoteu Balan, ieromonahul Iustin Petre si Florin Stuparu

Nici rugaciunea fara cunostinta, nici cunostinta fara rugaciune nu este buna - iar un crestin implinit le va avea pe amandoua. Cartea de fata nu doar ca ne propune acatistele si paraclisele unor sfinta - de altfel foarte cunoscuti si cinstiti de poporul roman - , ci le si completeaza cu vietile acestora, ample si imbogatite cu invataturi din Scriptura si din Parinti.
Astfel, cunoscand viata si nevointele, virtutea si jertfa acestor mari sfinti: Nicolae, Mina si Haralambie, straluciti purtatori si marturisitori ai harului lui Dumnezeu, mai vartos suntem hraniti sufleteste si indemnati sa le cerem, prin rugaciune, mijlocirea inaintea tronului Ziditorului si Stapanului tuturor. 
"
(2.00) | (1 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-804-7
Pagini: 238

<div>Îngrijirea ediției: monahul Filoteu Bălan, ieromonahul Iustin Petre și Florin Stuparu<br><br>Nici rugăciunea fără cunoștință, nici cunoștința fără rugăciune nu este bună - iar un creștin împlinit le va avea pe amândouă. Cartea de față nu doar că ne propune acatistele și paraclisele unor sfință - de altfel foarte cunoscuți și cinstiți de poporul român - , ci le și completează cu viețile acestora, ample și îmbogățite cu învățături din Scriptură și din Părinți.<br>Astfel, cunoscând viața și nevoințele, virtutea și jertfa acestor mari sfinți: Nicolae, Mina și Haralambie, străluciți purtători și mărturisitori ai harului lui Dumnezeu, mai vârtos suntem hrăniți sufletește și îndemnați să le cerem, prin rugăciune, mijlocirea înaintea tronului Ziditorului și Stăpânului tuturor.&nbsp;</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-804-7
Pagini 238

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll