Sfantul

Maria Pastourmadzis

15 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Ingerii, acesti slujitori ai slavei lui Dumnezeu, au coborat deasupra colibei parintelui Visarion si si-au deschis pergamentele lor cu vietile sfintilor. Calendarul arata data de 24 august. Oamenii de pe pamant si cerul intreg sarbatoreau pe un sfant. Il chema Dionisie si era din Zakinthos, a fost ranit si a iubit si a suferit si l-a iertat pe ucigasul fratelui sau. Si ingerii au deschis un nou pergament si au scris: 24 august, astazi, multi ani mai tarziu, un alt sfant, diferit de Sfantul Dionisie, dar care L-a iubit pe acelasi Dumnezeu, a implinit acelasi cuvant al Evangheliei, a fost ranit in aceeasi lupta, a suferit, dar a si iubit, un alt sfant, identic cu cel dinainte, l-a iertat pe fratele sau, criminalul, au scris ingerii si au infasurat pergamentul, ca sa il duca la Dumnezeu. Iar coliba stralucea, stralucea... Slava Tie, Doamne! Amin. DIN CUPRINS: Te iert!.......................................................................... 7 Un copil......................................................................... 47 Am avut o datorie........................................................ 81 In foc!........................................................................... 115 Dumnezeu il va milui pe Panaghiotis..................... 135 Te astept la scaunul de spovedanie!.................... 171 Sfinte!....................................................................... 201"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2014
Autori: Maria Pastourmadzis
Editura: Egumenita
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-550-160-7
Pagini: 222
Traducere: Pr. Dr. Staicu Ciprian - Ioan

Ingerii, acești slujitori ai slavei lui Dumnezeu, au coborat deasupra colibei părintelui Visarion și și-au deschis pergamentele lor cu viețile sfinților. Calendarul arata data de 24 august. Oamenii de pe pamant și cerul intreg sărbatoreau pe un sfant. Il chema Dionisie și era din Zakinthos, a fost ranit și a iubit și a suferit și l-a iertat pe ucigasul fratelui său.
Si ingerii au deschis un nou pergament și au scris: „24 august, astazi, mulți ani mai tarziu, un alt sfant, diferit de Sfantul Dionisie, dar care L-a iubit pe același Dumnezeu, a împlinit același cuvant al Evangheliei, a fost rănit în aceeași lupta, a suferit, dar a și iubit, un alt sfant, identic cu cel dinainte, l-a iertat pe fratele său, criminalul”, au scris îngerii și au infășurat pergamentul, ca să îl ducă la Dumnezeu.
Iar coliba strălucea, strălucea...
Slava Ţie, Doamne! Amin.
DIN CUPRINS:
„Te iert!”.......................................................................... 7
Un copil......................................................................... 47
Am avut o datorie........................................................ 81
În foc!........................................................................... 115
Dumnezeu îl va milui pe Panaghiotis..................... 135
„Te astept la scaunul de spovedanie!”.................... 171
„Sfinte!”....................................................................... 201

An aparitie 2014
Autori Maria Pastourmadzis
Editura Egumenita
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-550-160-7
Pagini 222
Traducere Pr. Dr. Staicu Ciprian - Ioan

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll