Sfântul Pangratie - Aducător de bunăstare și pace în casă

***

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Sfantul Sfintit Mucenic Pangratie, Episcopul Tavromeniei s-a nascut in Antiohia si a trait in vremea Mantuitorului Iisus Hristos. 

Dupa Inaltarea Domnului Iisus Hristos si Pogorarea Duhului Sfant, Sfantul Pangratie l-a intalnit pe Sfantul Apostol Petru. 
Vazand ravna sa pentru propovaduirea Evangheliei lui Hristos, Sfantul Petru l-a hirotonit pe fericitul Pangratie Episcop al Tavromeniei din Sicilia (astazi orasul Taormina din Italia).
Aici, Sfantul Pangratie a daramat idolii si a convertit pe multi pagani la crestinism, in cele din urma primind cununa muceniciei.

Sfantul Pangratie este cunoscut in tara noastra ca intaritor al credintei, mare izgonitor de demoni, ocrotitor de vraji si farmece, de vrajmasi vazuti si nevazuti, mare tamaduitor si ocrotitor de boli grele, grabnic ajutator in necazuri grele si ajutator pentru bunastare si pace in case.

Sfinte Pangratie,
roaga-te lui Dumnezeu pentru noi! 
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: ***
Editura: Ortodoxia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8647-28-9
Pagini: 94

<div>Sfântul Sfinţit Mucenic Pangratie, Episcopul Tavromeniei s-a născut în Antiohia şi a trăit în vremea Mântuitorului Iisus Hristos.&nbsp;<br><br>După Înălţarea Domnului Iisus Hristos şi Pogorârea Duhului Sfânt, Sfântul Pangratie l-a întâlnit pe Sfântul Apostol Petru.&nbsp;<br>Văzând râvna sa pentru propovăduirea Evangheliei lui Hristos, Sfântul Petru l-a hirotonit pe fericitul Pangratie Episcop al Tavromeniei din Sicilia (astăzi oraşul Taormina din Italia).<br>Aici, Sfântul Pangratie a dărâmat idolii și a convertit pe mulți păgâni la creștinism, în cele din urmă primind cununa muceniciei.<br><br>Sfântul Pangratie este cunoscut în țara noastră ca întăritor al credinței, mare izgonitor de demoni, ocrotitor de vrăji și farmece, de vrăjmași văzuți și nevăzuți, mare tămăduitor și ocrotitor de boli grele, grabnic ajutător în necazuri grele și ajutător pentru bunăstare și pace în case.<br><br>Sfinte Pangratie,<br>roagă-te lui Dumnezeu pentru noi!&nbsp;</div>

An aparitie 2023
Autori ***
Editura Ortodoxia
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-8647-28-9
Pagini 94

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll