Sfântul Mina - Ocrotitorul păgubiților

***

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Sfantul Mare Mucenic Mina a fost supranumit Facatorul de Minuni deoarece a intervenit in nenumarate situatii si i-a ajutat pe cei aflati in necaz. A salvat vieti, a vindecat boli, i-a ajutat pe cei pagubiti sa isi recapete pagubele. El este supranumit si Grabnic Ajutator datorita rapiditatii cu care cei ce il cheama in rugaciune primesc sprijin pentru cererile lor.
Drept dovada pentru minunile Sfantului Mina stau marturiile recente ale credinciosilor - cuprinse in aceasta carte -  care au primit vindecare sau alinare dupa ce s-au rugat la Sfantul Mina.

Sfinte Mare Mucenic Mina, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!


"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Ortodoxia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8647-24-1
Pagini: 112

<div>Sfântul Mare Mucenic Mina a fost supranumit Făcătorul de Minuni deoarece a intervenit în nenumărate situații și i-a ajutat pe cei aflați în necaz. A salvat vieți, a vindecat boli, i-a ajutat pe cei păgubiți să își recapete pagubele. El este supranumit și Grabnic Ajutător datorită rapidității cu care cei ce îl cheamă în rugăciune primesc sprijin pentru cererile lor.</div><div>Drept dovadă pentru minunile Sfântului Mina stau mărturiile recente ale credincioșilor - cuprinse în această carte -&nbsp; care au primit vindecare sau alinare după ce s-au rugat la Sfântul Mina.<br><br></div><div>Sfinte Mare Mucenic Mina, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi!<br><br></div><div><br></div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Ortodoxia
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-8647-24-1
Pagini 112

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll