Sfântul Iustin Popovici - Viața și minunile

***

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Editia a doua
Prin abisuri infricosatoare si prin prapastii grozave trece iubirea mea spre tine, cerule albastru; spre tine, omule bun; spre tine, dumbrava inflorita; spre tine, floare mirositoare; spre tine, Preabunule si Preagingasule! Prin nenumarate morti strabate iubirea mea spre tine, o, dulcea mea Nemurire! De aceea tristetea este tovarasul meu de drum nedespartit. Orice grosolanie este cu desavarsire moarte pentru mine. Cele mai mari grosolanii le-am indurat in aceasta lume de la fiinta care se numeste om. O, cateodata el este moarte pentru toate bucuriile mele! Ochii mei, priviti dincolo de el si deasupra lui spre Cel Preabun si Preagingas! Bunatatea si gingasia, acestea sunt viata pentru mine, acestea - nemurire, acestea - vesnicie. Fara bunatate si gingasie viata este iad.
Simtind bunatatea Preabunului si Preagingasului, eu sunt cu totul in Rai.
Sfantul Iustin Popovici

Unindu-te cu Dumnezeul minunilor, dupa moarte foarte din belsug ai savarsit minuni si tamaduiri, si pe cei ce alearga la sfant mormantul tau ii alini, de care minunandu-ne si noi strigam tie: Si de noi te indura, parinte .

"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-881-8
Pagini: 126
Traducere: Draghișa, Branko I.

<div>Ediția a doua<br>Prin abisuri înfricoșătoare și prin prăpăstii grozave trece iubirea mea spre tine, cerule albastru; spre tine, omule bun; spre tine, dumbravă înflorită; spre tine, floare mirositoare; spre tine, Preabunule și Preagingașule! Prin nenumărate morți străbate iubirea mea spre tine, o, dulcea mea Nemurire! De aceea tristețea este tovarășul meu de drum nedespărțit. Orice grosolănie este cu desăvârșire moarte pentru mine. Cele mai mari grosolănii le-am îndurat în această lume de la ființa care se numește om. O, câteodată el este moarte pentru toate bucuriile mele! Ochii mei, priviți dincolo de el și deasupra lui spre Cel Preabun și Preagingaș! Bunătatea și gingășia, acestea sunt viață pentru mine, acestea - nemurire, acestea - veșnicie. Fără bunătate și gingășie viața este iad.<br>Simțind bunătatea Preabunului și Preagingașului, eu sunt cu totul în Rai.<br><em>Sfântul Iustin Popovici<br><br>Unindu-te cu Dumnezeul minunilor, după moarte foarte din belșug ai săvârșit minuni și tămăduiri, și pe cei ce aleargă la sfânt mormântul tău îi alini, de care minunându-ne și noi strigăm ție: „Și de noi te îndură, părinte”.<br></em><br></div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-881-8
Pagini 126
Traducere Draghișa, Branko I.

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll