Sfântul Cuvios Paisie de la Neamţ (1722-1794): Viaţa şi moştenirea sa duhovnicească

***

8 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
 Sfantul Cuvios Paisie de la Neamt, cunoscut si sub numele de Paisie Velicicovski, a fost, in secolul al XVIII-lea, indrumator al vietii monahale din Moldova si innoitor al monahismului ortodox prin redescoperirea scrierilor patristice si publicarea Filocaliei. Este praznuit in calendarul ortodox in data de 15 noiembrie. Pentru sfintenia vietii sale, numele Cuviosului Paisie de la Neamt este cunoscut in toate tarile ortodoxe, incepand din Muntele Athos pana in Lavra Pesterilor din Kiev si de la Manastirea Optina pana in sihastriile din nordul Rusiei. 
"
(5.00) | (1 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Doxologia
Format: 11x16 cm
ISBN: 978-630-301-013-7
Pagini: 48

<div>&nbsp;Sfântul Cuvios Paisie de la Neamț, cunoscut și sub numele de Paisie Velicicovski, a fost, în secolul al XVIII-lea, îndrumător al vieții monahale din Moldova și înnoitor al monahismului ortodox prin redescoperirea scrierilor patristice și publicarea Filocaliei. Este prăznuit în calendarul ortodox în data de 15 noiembrie. Pentru sfințenia vieții sale, numele Cuviosului Paisie de la Neamț este cunoscut în toate țările ortodoxe, începând din Muntele Athos până în Lavra Peșterilor din Kiev și de la Mănăstirea Optina până în sihăstriile din nordul Rusiei.&nbsp;</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Doxologia
Format 11x16 cm
ISBN 978-630-301-013-7
Pagini 48

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll