Să avem grijă de familie

prof. dr. Dmitri Avdeev, Ioana Besedina

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Cartea cunoscutului medic psihiatru Dmitri Avdeev si a Ioanei Besedina aparuta mai intai in limba romana, din dragostea si respectul autorului pentru cititorii romani este, dincolo de aplecarea catre stiinta psihoterapiei ortodoxe, o carte duhovniceasca, zamislita in perioada de grea incercare, pentru noi toti, a pandemiei de coronavirus. Tratand despre familie, despre problemele copiilor de astazi sau despre psihoterapia familiei, autorii propun un pretios remediu bolilor si neputintelor noastre sufletesti: dobandirea harului dumnezeiesc. De la cotloanele sufletului omenesc la rafturile magazinelor in perioada pandemiei, autorii afla un sens, bazat pe invatatura Sfintilor Parinti, hatisului vietii tot mai complexe si provocarilor cu care se confrunta crestinul in ultima vreme. O carte despre viata duhovniceasca, in pas cu ultimele evenimente, asadar de neaparata trebuinta oricarui crestin al zilelor noastre..."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2021
Autori: prof. dr. Dmitri Avdeev, Ioana Besedina
Colectie: Reducere 50 la suta
Editura: Sophia
Format: 11x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑794‑1
Pagini: 120
Traducere: Gheorghiță Ciocioi

Cartea cunoscutului medic psihiatru Dmitri Avdeev și a Ioanei Besedina – apărută mai întâi în limba română, din dragostea și respectul autorului pentru cititorii români – este, dincolo de aplecarea către știința psihoterapiei ortodoxe, o carte duhovnicească, zămislită în perioada de grea încercare, pentru noi toți, a pandemiei de coronavirus. Tratând despre familie, despre problemele copiilor de astăzi sau despre psihoterapia familiei, autorii propun un prețios remediu bolilor și neputințelor noastre sufletești: dobândirea harului dumnezeiesc.
De la cotloanele sufletului omenesc la rafturile magazinelor în perioada pandemiei, autorii află un sens, bazat pe învățătura Sfinților Părinți, hățișului vieții tot mai complexe și provocărilor cu care se confruntă creștinul în ultima vreme.
O carte despre viața duhovnicească, în pas cu ultimele evenimente, așadar – de neapărată trebuință oricărui creștin al zilelor noastre...

An aparitie 2021
Autori prof. dr. Dmitri Avdeev, Ioana Besedina
Colectie Reducere 50 la suta
Editura Sophia
Format 11x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑794‑1
Pagini 120
Traducere Gheorghiță Ciocioi

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll