Să înțelegem minunile lui Hristos. Semne ale îndurării, iertării și iubirii lui Dumnezeu pentru oameni

***

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Care a fost scopul minunilor lui Hristos? Cuvantul plin de putere al Mantuitorului si minunile Sale fara de numar au uimit intotdeauna. Daca am fi trait in vremurile Evangheliei, am fi fost, fara indoiala, la fel de uimiti de minunile Mantuitorului Iisus Hristos. Nu mai putin decat contemporanii Sai, care Il cautau mai degraba pentru minuni decat pentru cuvantul Imparatiei cerurilor. 
Dar Hristos nu a facut minuni pentru a uimi pe cineva sau spre a dovedi prin ele oamenilor Dumnezeirea Sa. Totodata, Hristos nu a facut niciodata minuni pentru Sine, ci numai pentru ceilalti. Astfel, El a refuzat sa prefaca piatra in paine pe cand Se afla in pustie, dar a inmultit putine paini pentru a hrani mii de oameni infometati.
Se pune, asadar, intrebarea: De ce Dumnezeu Omul a savarsit minuni si cum pot fi intelese ele astazi? Un raspuns, pe intelesul tuturor, in randurile cartii de fata... 
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: ***
Editura: de Suflet
Format: 11x20 cm
ISBN: 978-606-8633-59-6
Pagini: 144
Traducere: Ciocioi, Gheorghiţă

<div>Care a fost scopul minunilor lui Hristos? Cuvântul plin de putere al Mântuitorului și minunile Sale fără de număr au uimit întotdeauna. Dacă am fi trăit în vremurile Evangheliei, am fi fost, fără îndoială, la fel de uimiți de minunile Mântuitorului ­Iisus Hristos. Nu mai puțin decât contemporanii Săi, care Îl căutau mai degrabă pentru minuni decât pentru cuvântul Împărăției cerurilor.&nbsp;<br>Dar Hristos nu a făcut minuni pentru a uimi pe cine­va sau spre a dovedi prin ele oamenilor Dumnezei­rea Sa. Totodată, Hristos nu a făcut niciodată minuni pentru Sine, ci numai pentru ceilalți. Astfel, El a refuzat să prefacă piatra în pâine pe când Se afla în pustie, dar a înmulțit puține pâini pentru a hrăni mii de oameni ­înfometați.<br>Se pune, așadar, întrebarea: De ce Dum­nezeu‑Omul a săvârșit minuni și cum pot fi înțelese ele astăzi? Un răspuns, pe înțelesul tuturor, în rândurile cărții de față...&nbsp;</div>

An aparitie 2023
Autori ***
Editura de Suflet
Format 11x20 cm
ISBN 978-606-8633-59-6
Pagini 144
Traducere Ciocioi, Gheorghiţă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll