Rugăciunea pe înțelesul copiilor

***

37 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Ne bucuram ca ai inceput sa citesti aceasta carte pe care am scris-o pentru a veni in ajutor copiilor care vor sa invete despre frumosul obicei al rugaciunii! Din dorinta de a fi cat mai utila si usor de inteles, am tinut cont de urmatoarele aspecte:
  Am impartit cartea in sectiuni codificate pe culori, astfel incat fiecare parte sa fie usor de gasit.
  Pentru a nu coplesi copilul din pricina multor cunostinte, am folosit doar un mic numar de rugaciuni in fiecare sectiune.
  Am inclus ilustratii pentru a fi ajutoare vizuale prin care copiii sa-si aminteasca diferitele rugaciuni.
  La final, am adaugat mai multe pagini goale, astfel incat copiii sa poata nota numele celor pentru care se roaga.
Va dorim, voua, tuturor parintilor si copiilor ortodocsi, o sporire continua in Hristos nadajduind in acelasi timp sa fim cu totii lumini pentru cei din lume, ajutandu-ne reciproc pe calea ce duce catre Imparatia Cerurilor!
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Doxologia
Format: 15x22.5 cm
ISBN: 978-606-9746-90-5
Pagini: 120

<div>Ne bucurăm că ai început să citești această carte pe care am scris-o pentru a veni în ajutor copiilor care vor să învețe despre frumosul obicei al rugăciunii! Din dorința de a fi cât mai utilă și ușor de înțeles, am ținut cont de următoarele aspecte:<br>&nbsp;– Am împărțit cartea în secțiuni codificate pe culori, astfel încât fiecare parte să fie ușor de găsit.<br>&nbsp;– Pentru a nu copleși copilul din pricina multor cunoștințe, am folosit doar un mic număr de rugăciuni în fiecare secțiune.<br>&nbsp;– Am inclus ilustrații pentru a fi ajutoare vizuale prin care copiii să-și amintească diferitele rugăciuni.<br>&nbsp;– La final, am adăugat mai multe pagini goale, astfel încât copiii să poată nota numele celor pentru care se roagă.</div><div>Vă dorim, vouă, tuturor părinților și copiilor ortodocși, o sporire continuă în Hristos nădăjduind în același timp să fim cu toții lumini pentru cei din lume, ajutându-ne reciproc pe calea ce duce către Împărăția Cerurilor!</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Doxologia
Format 15x22.5 cm
ISBN 978-606-9746-90-5
Pagini 120

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll