Râvna Împărăției. Rugăciuni la toată vremea și trebuința

Sfântul Nicolae Velimirovici

6 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Rugaciunea largeste hotarele omului pana la A-tot-omul; il face pe om simtitor la toate durerile si pacatele; il invredniceste pe om sa planga cu ochiul tuturor celor inlacrimati si sa jeleasca cu intristarea tuturor celor intristati.
Sfantul Iustin Popovici

Nu parasiti niciodata rugaciunea si Dumnezeu nu va va parasi. Prin rugaciune recunoastem doua lucruri: neputinta noastra si Atotputernicia lui Dumnezeu. Prin rugaciune Il inaltam pe Dumnezeu la locul Lui si de asemenea, il coboram pe om la locul lui. Oamenii care nu stiu de rugaciune, rastoarna totul: Il coboara pe Dumnezeu si se inalta pe sine. Unde lipseste rugaciunea, este prezenta trufia. Iar trufia este ca un burduf umflat, ce plesneste de la o singura intepatura de ac, fiindca se preface in deznadejde in urma unei singure impunsaturi a sortii.
Sfantul Nicolae Velimirovici
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Sfântul Nicolae Velimirovici
Editura: Predania
Format: 11x16 cm
ISBN: 978-606-95435-7-3
Pagini: 80
Traducere: Gurgu, Ionuţ

<div>Rugăciunea lărgește hotarele omului până la A-tot-o­mul; îl face pe om simțitor la toate durerile și păcatele; îl învrednicește pe om să plângă cu ochiul tuturor celor înlăcrimați și să jelească cu întristarea tuturor celor în­tristați.<br>Sfântul Iustin Popovici<br><br>Nu părăsiți niciodată rugăciunea și Dumnezeu nu vă va părăsi. Prin rugăciune recunoaștem două lucruri: neputința noastră și Atotputernicia lui Dumnezeu. Prin rugăciune Îl înălțăm pe Dumnezeu la locul Lui și de asemenea, îl coborâm pe om la locul lui. Oamenii care nu știu de rugăciune, răstoarnă totul: Îl coboară pe Dumnezeu și se înalță pe sine. Unde lipsește rugăciunea, este prezentă trufia. Iar trufia este ca un burduf umflat, ce plesnește de la o singură înțepătură de ac, fiindcă se preface în deznădejde în urma unei singure împunsături a sorții.<br>Sfântul Nicolae Velimirovici</div>

An aparitie 2022
Autori Sfântul Nicolae Velimirovici
Editura Predania
Format 11x16 cm
ISBN 978-606-95435-7-3
Pagini 80
Traducere Gurgu, Ionuţ

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll