Puterea mea este Dumnezeu. Învățături de credință ortodoxă

Sfântul Ioan de Kronstadt

20 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
In noua serie de antologii pe care v-o propunem, cuvantul plin de har al Sfantului Ioan din Kronstadt devine mai apropiat si mai de folos, feluritele lui cugetari duhovnicesti fiind reunite si organizate aici spre o mult mai usoara si rodnica insusire de catre cititori.

Sarac sunt si neputincios, iar puterea mea este Dumnezeu. Aceasta credinta este cea mai inalta intelepciune a mea, care ma face fericit.
Intelepciunea, bunatatea si atotputernicia lui Dumnezeu se vadesc mai vartos prin faptul ca Domnul ne asaza pe fiecare intrun loc in care, de am voi, Iam putea aduce lui Dumnezeu bogate roade de fapte bune, mantuindune pe noi si mantuind si pe altii, precum si prin faptul ca Dumnezeu face drepti chiar si din cei mai mari pacatosi, invrednicindui de harul Sau, care ne indrepteaza catre mantuire, ne izbaveste in chip minunat din imprejurarile cele anevoioase ale vietii, mantuindune chiar si atunci cand ne aflam in primejdia de a pieri..
Sfantul Ioan din Kronstadt

Cartea de fata reprezinta o selectie tematica din volumul Viata mea in Hristos, aparut pentru prima data la Editura Sophia in 2005. 
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Sfântul Ioan de Kronstadt
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-885-6
Pagini: 224
Traducere: Buzilă, Boris

<div>În noua serie de antologii pe care v-o propunem, ­cuvântul plin de har al Sfântului Ioan din Kronstadt devine mai apropiat și mai de folos, feluritele lui cugetări duhovnicești fiind reunite și organizate aici spre o mult mai ușoară și rodnică însușire de către cititori. <br><br>„Sărac sunt și neputincios, iar puterea mea este Dumnezeu. Această credință este cea mai înaltă înțelepciune a mea, care mă face fericit.<br>Înțelepciunea, bunătatea și atotputernicia lui Dumnezeu se vădesc mai vârtos prin faptul că Domnul ne așază pe fiecare într‐un loc în care, de am voi, I‐am putea aduce lui Dumnezeu bogate roade de fapte bune, mântuindu‐ne pe noi și mântuind și pe alții, precum și prin faptul că Dumnezeu face drepți chiar și din cei mai mari păcătoși, învrednicindu‐i de harul Său, care ne îndreptează către mântuire, ne izbăvește în chip minunat din împrejurările cele anevoioase ale vieții, mântuindu‐ne chiar și atunci când ne aflăm în primejdia de a pieri..”<br>Sfântul Ioan din Kronstadt<br><br>Cartea de faţă reprezintă o selecție tematică din volumul <em>Viața mea în Hristos</em>, apărut pentru prima dată la Editura Sophia în 2005.&nbsp;</div>

An aparitie 2022
Autori Sfântul Ioan de Kronstadt
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-885-6
Pagini 224
Traducere Buzilă, Boris

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll