Problemele iubirii. Relațiile de dinaintea casătoriei

Dmitry Semenik

33 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"In acest prim volum din seria Problemele iubirii, care cuprinde trei titluri, psihologul Dmitri Semenik vorbeste despre importanta relatiilor de dinaintea casatoriei si problemele care pot aparea atunci cand aceste relatii sunt disfunctionale. Aceasta carte este un manual didactic intuitiv, deoarece contine, pe langa discutiile interesante si accesibile cu specialistii, numeroase exemple. Exemplele sunt cea mai expresiva, interesanta si accesibila parte a teoriei. Afland despre dificultatile in relatiile de iubire pe care le au alti oameni, lamurind cauzele acestor dificultati, analizand caile de iesire, vei putea evita multe greseli. Ajungand intro situatie dificila, vei gasi mult mai repede solutia, amintindu-ti de situatiile similare prin care au trecut altii. Altfel, spus, cartea este un ghid practic foarte util pentru celor care doresc sa aiba o relatie armonioasa inainte de a face pasul important al casatoriei."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2019
Autori: Dmitry Semenik
Editura: Doxologia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-666-798-2
Pagini: 364

În acest prim volum din seria „Problemele iubirii”, care cuprinde trei titluri, psihologul Dmitri Semenik vorbește despre importanța relațiilor de dinaintea căsătoriei și problemele care pot apărea atunci când aceste relații sunt disfuncționale.

Această carte este un manual didactic intuitiv, deoarece conţine, pe lângă discuţiile interesante și accesibile cu specialiștii, numeroase exemple. Exemplele sunt cea mai expresivă, interesantă și accesibilă parte a teoriei. Aflând despre dificultăţile în relaţiile de iubire pe care le au alţi oameni, lămurind cauzele acestor dificultăţi, analizând căile de ieșire, vei putea evita multe greșeli. Ajungând într­o situaţie dificilă, vei găsi mult mai repede soluţia, amintindu­-ți de situaţiile similare prin care au trecut alţii.

Altfel, spus, cartea este un ghid practic foarte util pentru celor care doresc să aibă o relație armonioasă înainte de a face pasul important al căsătoriei.

An aparitie 2019
Autori Dmitry Semenik
Editura Doxologia
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-666-798-2
Pagini 364

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll