Primii pași ai copilului spre credință și Biserică

***

10 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Parintii au un rol hotarator in descoperirea credintei, a apropierii copilului de Dumnezeu. Chiar din timpul sarcinii, mama este datoare sa ia aminte la intelepciunea populara: Rugaciunea mamei pentru copil chiar si fundul marii il poate atinge, chiar si marea o poate seca. Primirea adevarurilor de credinta de catre cei mici se inradacineaza, fara doar si poate, in armonia din familie, in dragostea dintre soti si in pilda lor de vietuire. 
Cartea de fata prezinta experienta cresterii si aducerii copilului spre Biserica. Cum sa se inteleaga sotii intre ei, dragostea familiala, primii pasi ai copilului catre credinta, adolescenta, mass-media, sfaturi despre primele rugaciuni ale copiilor, insemnatatea acestora in viata lor subiectele acestea sunt prezentate cu simplitate, astfel incat parintii sa aiba la indemana prin randurile de fata un indrumar de nadejde pentru educatia crestina a copiilor.
"
(5.00) | (1 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: de Suflet
ISBN: 978-606-8633-52-7
Pagini: 128
Traducere: Ciocioi, Gheorghiţă

<div>Părinții au un rol hotărâtor în descoperirea credinței, a apropierii copilului de Dumnezeu. Chiar din timpul sarcinii, mama este datoare să ia aminte la înțelepciunea populară: „Ru­găciunea mamei pentru copil chiar și fundul mării îl poate atinge, chiar și marea o poate seca”. Primirea adevărurilor de credință de către cei mici se înrădăcinează, fără doar și poate, în armonia din familie, în dragostea dintre soți și în pilda lor de viețuire.&nbsp;<br>Cartea de față prezintă experiența creșterii și aducerii copilului spre Biserică. Cum să se înțeleagă soții între ei, dragostea familială, primii pași ai copilului către credință, adolescența, mass-media, sfaturi despre primele rugăciuni ale copiilor, însemnătatea acestora în viața lor – subiectele acestea sunt prezentate cu simplitate, astfel încât părinții să aibă la îndemână prin rândurile de față un îndrumar de nădejde pentru educația creștină a copiilor.</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura de Suflet
ISBN 978-606-8633-52-7
Pagini 128
Traducere Ciocioi, Gheorghiţă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll