Primele secole ale creștinismului românesc

Gabriel Iancu

20 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Formarea poporului roman, din autohtonii geto-daci, colonistii romani si infuziile migratoare, s-a impletit cu aparitia crestinismului adus de soldatii romani, negustorii din imperiu, dar si de alti propovaduitori crestini.
Poporul roman a fost crestinat prin propovaduire si nu printr-o decizie politica a unor conducatori (ca in cazul altor popoare), acest fapt punandu-si amprenta pe dezvoltarea sa ulterioara.
Impactul crestinismului asupra poporului roman a fost si este cel care a dat trainicie si stabilitate romanilor de-a lungul istoriei lor zbuciumate.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Gabriel Iancu
Editura: Agaton
Format: 14.5x20.5
Pagini: 152

<div>Formarea poporului român, din autohtonii geto-daci, coloniștii romani și infuziile migratoare, s-a împletit cu apariția creștinismului adus de soldații romani, negustorii din imperiu, dar și de alți propovăduitori creștini.<br>Poporul român a fost creștinat prin propovăduire și nu printr-o decizie politică a unor conducători (ca in cazul altor popoare), acest fapt punându-și amprenta pe dezvoltarea sa ulterioară.<br>Impactul creștinismului asupra poporului român a fost și este cel care a dat trăinicie și stabilitate românilor de-a lungul istoriei lor zbuciumate.</div>

An aparitie 2022
Autori Gabriel Iancu
Editura Agaton
Format 14.5x20.5
Pagini 152

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll