Pildele lui Hristos. Învăţături mereu noi pentru creşterea copiilor

pr. Feodor Borodin

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Parintele Feodor Borodin, popular scriitor crestin si tata a opt copii, binecunoscut cititorilor romani prin lucrarea Cum sa crestem un copil fericit, ne daruieste si de aceasta data o carte unica in felul ei. Cu o abordare intru totul adaptata realitatilor lumii contemporane, Pildele lui Hristos ne arata cu simplitate si insufletire cum intelesurile parabolelor Mantuitorului se pot intrupa in viata de zi cu zi, intr un mod care sa le aduca adultilor revelatii neasteptate, dezlegandu le nedumeririle cu privire la felul in care le ar putea transmite copiilor adevarurile vesnice ale Evangheliei.
Aceasta carte folositoare pentru toate varstele va va ajuta sa explicati copiilor lucruri de care bunastarea lor sufleteasca depinde in mod fundamental, insa va va ajuta si pe voi, cei mari, sa descoperiti adevaruri care va pot schimba viata, dar la care nu ati avut, poate, niciodata ragazul sa reflectati."
(3.09) | (11 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: pr. Feodor Borodin
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-836-8
Pagini: 264
Traducere: Diana Guțu

Părintele Feodor Borodin, popular scriitor creştin şi tată a opt copii, binecunoscut cititorilor români prin lucrarea Cum să creștem un copil fericit, ne dăruieşte și de această dată o carte unică în felul ei. Cu o abordare întru totul adaptată realităţilor lumii contemporane, Pildele lui Hristos ne arată cu simplitate şi însuflețire cum înţelesurile parabolelor Mântuitorului se pot întrupa în viaţa de zi cu zi, într‑un mod care să le aducă adulţilor revelaţii neaşteptate, dezlegându‑le nedumeririle cu privire la felul în care le‑ar putea transmite copiilor adevărurile veşnice ale Evangheliei.
Această carte folositoare pentru toate vârstele vă va ajuta să explicaţi copiilor lucruri de care bunăstarea lor sufletească depinde în mod fundamental, însă vă va ajuta şi pe voi, cei mari, să descoperiţi adevăruri care vă pot schimba viaţa, dar la care nu aţi avut, poate, niciodată răgazul să reflectaţi.

An aparitie 2022
Autori pr. Feodor Borodin
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-836-8
Pagini 264
Traducere Diana Guțu

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll