Patrimoniul Unesco din România 2018

Adriana Scripcariu

50 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"La Centenarul Marii Uniri, va invitam la o calatorie in timp si spatiu printre cele mai renumite frumuseti din spatiul romanesc. Sunt acele monumente istorice, traditii, obiceiuri si situri naturale recunoscute ca fiind in mod deosebit reprezentative pentru istoria si specificul Romaniei. Sunt patre a marii colectii UNESCO, unde sunt puse laolalta frumuseti ale intregii umanitati. Speram ca acest mic indrumar sa aduca dor de calatorii adevarat, pretuire pentru inaintasi si constiinta bogatiei spirituale pe care Romania o aduce in caleidoscopul cultural al Europei.

Adriana Scripcariu"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2018
Autori: Adriana Scripcariu
Editura: Scoala Agatonia
Editura: Școala Agatonia
Format: 20X21 cm
ISBN: 978-606-94413-6-7
Pagini: 84

La Centenarul Marii Uniri, vă invităm la o călătorie în timp şi spaţiu printre cele mai renumite frumuseţi din spaţiul românesc. Sunt acele monumente istorice, tradiţii, obiceiuri şi situri naturale recunoscute ca fiind în mod deosebit reprezentative pentru istoria şi specificul României. Sunt patre a marii colecţii UNESCO, unde sunt puse laolaltă frumuseţi ale întregii umanităţi. Sperăm ca acest mic îndrumar să aducă dor de călătorii adevărat, preţuire pentru înaintaşi şi conştiinţa bogăţiei spirituale pe care România o aduce în caleidoscopul cultural al Europei.

Adriana Scripcariu

An aparitie 2018
Autori Adriana Scripcariu
Editura Scoala Agatonia
Editura Școala Agatonia
Format 20X21 cm
ISBN 978-606-94413-6-7
Pagini 84

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll