Patericul pustiului

P.V. Pashos

14 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Smerenia nu are limba sa vorbeasca despre careva sau sa osandeasca pe vreunul care o foloseste rau, nici nu are ochi sa vada cu sarguinta greselile celuilalt; nici urechi nu are, ca sa auda lucrurile care nu folosesc sufletului; nici vreo neintelegere nu are cu cineva, nici nu este atenta la altceva in afara de pacatele sale. Este atenta sa fie impacata cu toti oamenii, fiindca acest lucru este conform cu porunca lui Dumnezeu (Matei 5,9; Marcu 9,50), si nu pentru vreun scop sau reusita personala, caci fara aceasta virtute este cu neputinta sa ne mantuim. Deoarece, chiar daca cineva are credinta in cele sapte zile ale saptamanii, si se deda pe sine la nevointe si eforturi mari, fara smerenie toate eforturile sale sunt zadarnice."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2019
Autori: P.V. Pashos
Editura: Cartea Ortodoxa
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-529-377-9
Pagini: 264

Smerenia nu are limbă să vorbească despre careva sau să osândească pe vreunul care o folosește rău, nici nu are ochi să vadă cu sârguință greșelile celuilalt; nici urechi nu are, ca să audă lucrurile care nu folosesc sufletului; nici vreo neînțelegere nu are cu cineva, nici nu este atentă la altceva în afară de păcatele sale. Este atentă să fie împăcată cu toți oamenii, fiindcă acest lucru este conform cu porunca lui Dumnezeu (Matei 5,9; Marcu 9,50), și nu pentru vreun scop sau reușită personală, căci fără această virtute este cu neputință să ne mântuim. Deoarece, chiar dacă cineva are credință în cele șapte zile ale săptămânii, și se dedă pe sine la nevoințe și eforturi mari, fără smerenie toate eforturile sale sunt zadarnice.

An aparitie 2019
Autori P.V. Pashos
Editura Cartea Ortodoxa
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-529-377-9
Pagini 264

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll