Patericul Lavrei Sfântului Serghie din Radonej

35 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Lavra Sfantului Serghie din Radonej este unul dintre locurile de legenda ale crestinatatii rasaritene. Alaturi de pustia Egiptului si manastirile Palestinei, de Athos si Lavra Pesterilor din Kiev, ea a raspandit invataturile Ortodoxiei pe intinderi uriase, intarindu le prin pilda cetelor de sfinti nevoitori ai vietii de obste, pustnici sau arhierei care, pornind de aici, au luminat inaintea oamenilor dupa porunca lui Hristos si i-au invatat calea Lui.
Din inima cetatilor pana in pustietatile codrilor rusesti, pe urmele celor care fara preget au invatat, au propovaduit, au purtat mucenicia cea fara sange, fascinanta calatorie la care ne cheama aceasta carte ne va purta prin vieti de sfinti si vetre de nevointa, hranindu ne sufletul cu pildele ce duc pe calea dreapta si cu duhul ce da viata.
Alaturi de sfinti, calatoria nu este niciodata fara folos."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2020
Autori:
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-731-6
Pagini: 416
Traducere: Boris Buzilă

Lavra Sfântului Serghie din Radonej este unul dintre locurile de legendă ale creştinătăţii răsăritene. Alături de pustia Egiptului şi mănăstirile Palestinei, de Athos şi Lavra Peşterilor din Kiev, ea a răspândit învăţăturile Ortodoxiei pe întinderi uriaşe, întărindu‑le prin pilda cetelor de sfinţi – nevoitori ai vieţii de obşte, pustnici sau arhierei – care, pornind de aici, au luminat înaintea oamenilor după porunca lui Hristos și i-au învățat calea Lui.
Din inima cetăţilor până în pustietăţile codrilor ruseşti, pe urmele celor care fără preget au învăţat, au propovăduit, au purtat mucenicia cea fără sânge, fascinanta călătorie la care ne cheamă această carte ne va purta prin vieţi de sfinţi şi vetre de nevoinţă, hrănindu‑ne sufletul cu pildele ce duc pe calea dreaptă şi cu duhul ce dă viaţă.
Alături de sfinţi, călătoria nu este niciodată fără folos.

An aparitie 2020
Autori
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-731-6
Pagini 416
Traducere Boris Buzilă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll