Patericul de la Optina

28 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Format: 13x20 cm
Pagini: 504
An aparitie: 2012

Rugaciunea Staretilor de la Manastirea Optina

Doamne, da-mi sa intampin cu liniste sufleteasca tot ce imi aduce ziua care incepe. Da-mi sa ma predau cu totul voii Tale sfinte. In fiecare ceas al acestei zile povatuieste-ma in toate si ajuta-ma! Chiar daca as primi necazuri si nenorociri in timpl zilei, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si cu credinta tare, ca in toate este voia Ta cea sfanta. In toate cuvintele si faptele mele calauzeste-mi gandurile si simtamintele. In toate intamplarile neprevazute fa sa nu uit ca totul este trimis de sus catre Tine.

Invata-ma sa ma port drept si cu intelepciune cu toti fratii mei, sa nu tulbur si sa nu supar pe nimeni. Doamne, da-mi putere sa aduc greutatea zilei care incepe si toate intamplarile din cursul zilei. Calauzeste vointa mea si invata-ma sa ma rog, sa cred, sa nadajduiesc, sa rabd, sa iert si sa iubesc. Amin!"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Editura: Egumenita
ISBN: 978-606-550-073-0

Format: 13x20 cm
Pagini: 504
An aparitie: 2012

Rugăciunea Stareților de la Mănăstirea Optina

Doamne, dă-mi să întâmpin cu liniște sufletească tot ce îmi aduce ziua care începe. Dă-mi să mă predau cu totul voii Tale sfinte. În fiecare ceas al acestei zile povățuiește-mă în toate și ajută-mă! Chiar dacă aș primi necazuri și nenorociri în timpl zilei, învață-mă să le primesc cu sufletul liniștit și cu credință tare, că în toate este voia Ta cea sfântă. În toate cuvintele și faptele mele călăuzește-mi gândurile și simțămintele. În toate întâmplările neprevăzute fă să nu uit că totul este trimis de sus către Tine.

Învață-mă să mă port drept și cu înțelepciune cu toți frații mei, să nu tulbur și să nu supăr pe nimeni. Doamne, dă-mi putere să aduc greutatea zilei care începe și toate întâmplările din cursul zilei. Călăuzește voința mea și învață-mă să mă rog, să cred, să nădăjduiesc, să rabd, să iert și să iubesc. Amin!

Editura Egumenita
ISBN 978-606-550-073-0

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll