Pastorale

iPS Justinian Chira

30 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Editia a III-a In aceste zile binecuvantate, vazand cu ochii sufletului poporul lui Dumnezeu adunat in fata sfintelor altare si in jurul meselor din mijlocul familiilor, ma simteam dator sa le transmit un cuvant bun, pentru a le spori bucuriile sufletesti si trupesti deopotriva. Cu acest dor si cu aceasta dragoste de popor am scris, de-a lungul anilor, fiecare cuvant pastoral. Toate aceste cuvinte au rasarit din lumina izvorata din pestera Betleemului si din mormantul din care a inviat Mantuitorul lumii, Fiul lui Dumnezeu nascut pe Pamant, Care, prin intruparea, prin jertfa, moartea si invierea Sa, a venit sa salveze omenirea de osanda vesnica in care cazuse neamul lui Adam si sa ne imbrace pe toti in haina nemuririi, a fericirii si a indumnezeirii. Hristos este izvorul nesecat de lumina si viata. Lumina din lumina Lui am dorit sa impartasesc si eu tuturor, cand am scris aceste cuvinte, iubitii mei frati si fii duhovnicesti."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2019
Autori: iPS Justinian Chira
Autori: ÎPS Justinian Chira
Editura: Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului
Editura: Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului
Format: 16.5X23.5 cm
ISBN: 978-973-99016-0-4
Pagini: 416

Ediția a III-a

În aceste zile binecuvântate, văzând cu ochii sufletului poporul lui Dumnezeu adunat în faţa sfintelor altare şi în jurul meselor din mijlocul familiilor, mă simţeam dator să le transmit un cuvânt bun, pentru a le spori bucuriile sufleteşti şi trupeşti deopotrivă. Cu acest dor şi cu această dragoste de popor am scris, de-a lungul anilor, fiecare cuvânt pastoral.
Toate aceste cuvinte au răsărit din lumina izvorâtă din peştera Betleemului şi din mormântul din care a înviat Mântuitorul lumii, Fiul lui Dumnezeu născut pe Pământ, Care, prin întruparea, prin jertfa, moartea şi învierea Sa, a venit să salveze omenirea de osânda veşnică în care căzuse neamul lui Adam şi să ne îmbrace pe toţi în haina nemuririi, a fericirii şi a îndumnezeirii. Hristos este izvorul nesecat de lumină şi viaţă. Lumină din lumina Lui am dorit să împărtăşesc şi eu tuturor, când am scris aceste cuvinte, iubiţii mei fraţi şi fii duhovniceşti.

An aparitie 2019
Autori iPS Justinian Chira
Autori ÎPS Justinian Chira
Editura Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului
Editura Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului
Format 16.5X23.5 cm
ISBN 978-973-99016-0-4
Pagini 416

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll