Pași împreună cu El. Texte despre împreună-călătoria cu Hristos

pr. Mourtzianos Ignatie

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
 Intr-o seara am primit prin posta electronica un mesaj. Mesajul era de la un suflet chinuit si necajit de rautatea, de minciunile si de invidiile acestei lumi. Ziua care trecuse fusese pentru mine destul de obositoare, cu multe griji, insa trebuia sa raspund. N-am vrut sa las fara raspuns osteneala si asteptarea destinatarului, pentru ca eram sigur ca-l stapanea singuratatea si deznadejdea.
            Hristos ne conduce viata, este langa noi in tot si in toate. Toti am trait momente grele, in care am crezut ca am ramas singuri. Singuratatea nu este insa in niciun caz o stare de deznadejde care nu poate sa se schimbe. Cu siguranta poate fi infruntata, poate fi depasita, dar nu cu retetele acestei lumi.
       Solutia este limpede si usoara. De vreme ce radacinile singuratatii se gasesc inauntrul nostru, nu este cu putinta sa scapam de aceasta fara sa ne plecam inauntrul sufletului nostru. Si acolo, pentru a intra lumina, cineva trebuie sa deschida fereastra, sa o redeschida fata de semeni si fata de Dumnezeu.
           Una este arma cea adevarata, care loveste de moarte singuratatea: iubirea adevarata. Cel care traieste in climatul iubirii autentice nu este in primejdie niciodata din pricina singuratatii aducatoare de moarte. Iubirea este vrajmasul singuratatii! Restabilirea comuniunii si indepartarea singuratatii se gasesc in vointa omului. Desigur, daca accepta sa restabileasca comuniunea cu Hristos Dumnezeu-Omul, Care este calea catre Dumnezeu Tatal.
            Deci sa facem acesti pasi impreuna cu Hristos, sa pastram nestricatain amintirea noastra dovada milostivirii Lui: lacrimile pe care le-a sters, durerile pe care le-a indurat, nelinistile pe care le-a risipit, nevoile pe care le-a implinit, fricile pe care le-a alungat, binecuvantarile pe care le-a daruit. In felul acesta ne intarim sufletul ca sa infruntam toate greutatile pe care le vom intalni in vremea ramasa a calatoriei impreuna cu semenul nostru! Sa facem acesti pasi impreuna cu Hristos! Amin.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: pr. Mourtzianos Ignatie
Editura: Egumenita
ISBN: 978-606-550-508-7
Traducere: Manolache, Victor

<div>&nbsp;Într-o seară am primit prin poșta electronică un mesaj. Mesajul era de la un suflet chinuit și necăjit de răutatea, de minciunile și de invidiile acestei lumi. Ziua care trecuse fusese pentru mine destul de obositoare, cu multe griji, însă trebuia să răspund. N-am vrut să las fără răspuns osteneala și așteptarea destinatarului, pentru că eram sigur că-l stăpânea singurătatea și deznădejdea.</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Hristos ne conduce viața, este lângă noi în tot și în toate. Toți am trăit momente grele, în care am crezut că am rămas singuri. Singurătatea nu este însă în niciun caz o stare de deznădejde care nu poate să se schimbe. Cu siguranță poate fi înfruntată, poate fi depășită, dar nu cu rețetele acestei lumi.</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Soluția este limpede și ușoară. De vreme ce rădăcinile singurătății se găsesc înăuntrul nostru, nu este cu putință să scăpăm de aceasta fără să ne plecăm înăuntrul sufletului nostru. Și acolo, pentru a intra lumina, cineva trebuie să deschidă fereastra, să o redeschidă față de semeni și față de Dumnezeu.</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Una este arma cea adevărată, care lovește de moarte singurătatea: iubirea adevărată. Cel care trăiește în climatul iubirii autentice nu este în primejdie niciodată din pricina singurătății aducătoare de moarte. Iubirea este vrăjmașul singurătății! Restabilirea comuniunii și îndepărtarea singurătății se găsesc în voința omului. Desigur, dacă acceptă să restabilească comuniunea cu Hristos Dumnezeu-Omul, Care este calea către Dumnezeu Tatăl.</div><div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Deci să facem acești pași împreună cu Hristos, să păstrăm nestricatăîn amintirea noastră dovada milostivirii Lui: lacrimile pe care le-a șters, durerile pe care le-a îndurat, neliniștile pe care le-a risipit, nevoile pe care le-a împlinit, fricile pe care le-a alungat, binecuvântările pe care le-a dăruit. În felul acesta ne întărim sufletul ca să înfruntăm toate greutățile pe care le vom întâlni în vremea rămasă a călătoriei împreună cu semenul nostru! Să facem acești pași împreună cu Hristos! Amin.</div>

Autori pr. Mourtzianos Ignatie
Editura Egumenita
ISBN 978-606-550-508-7
Traducere Manolache, Victor

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll