Părintele Justin: De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde și neamul. Convorbiri cu Victor Roncea

Victor Roncea

30 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"

Vor veni vremuri grele asupra ortodocsilor, dar sa nu ne inspaimantam, sa nu ne uitam la stramtorarile ce le vom suferi vremelnic, ci sa privim cu nadejde la darurile cele vesnice, la dragostea Mantuitorului care ne asteapta sa fim alaturi de El, in ceruri, alaturi de toti sfintii marturisitori ai adevarului Lui. Pentru ca de nu ne vom pazi ortodoxia, ne vom pierde si neamul. Aceasta a fost cheia dainuirii neamului romanesc. (Arhim. Justin Parvu, Interviu din Ziarul Ziua, 27 iunie 2008)

La 7 ani de la intrarea in vesnicie a vrednicului de pomenire Parintele nostru Justin, Batranul Muntilor cu 17 ani de temnita si 77 ani de monahism, la indemnul si cu binecuvantarea Parintelui Staret al Manastirii Petru Voda, Arhimandritul Hariton Negrea, am adu nat 7 interviuri cu Duhovnicul Neamului, publicate in timpul vietii sale pamantesti, ca semn de mic omagiu spre rodnica lui amintire, pentru a pune din nou in valoare cuvintele sale de foc, mereu arzand spre lumi narea tuturor credinciosilor, a tuturor cititorilor. (Victor Roncea)

"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2020
Autori: Victor Roncea
Colectie: Recomandari
Editura: Manastirea Petru Voda

„Vor veni vremuri grele asupra ortodocşilor, dar să nu ne înspăimântăm, să nu ne uităm la strâmtorările ce le vom suferi vremelnic, ci să privim cu nădejde la darurile cele veşnice, la dragostea Mântuitorului care ne aşteaptă să fim alături de El, în ceruri, alături de toţi sfinţii mărturisitori ai adevărului Lui. Pentru că de nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde şi neamul. Aceasta a fost cheia dăinuirii neamului românesc.” (Arhim. Justin Pârvu, Interviu din Ziarul Ziua, 27 iunie 2008)

„La 7 ani de la intrarea în veşnicie a vrednicului de pomenire Părintele nostru Justin, Bătrânul Munților cu 17 ani de temniţă şi 77 ani de monahism, la îndemnul şi cu binecuvântarea Părintelui Stareț al Mănăstirii Petru Vodă, Arhimandritul Hariton Negrea, am adu‑nat 7 interviuri cu Duhovnicul Neamului, publicate în timpul vieții sale pământeşti, ca semn de mic omagiu spre rodnica lui amintire, pentru a pune din nou în valoare cuvintele sale de foc, mereu arzând spre lumi‑narea tuturor credincioşilor, a tuturor cititorilor.” (Victor Roncea)

An aparitie 2020
Autori Victor Roncea
Colectie Recomandari
Editura Manastirea Petru Voda

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll