Pământ roditor - Un pelerinaj în sarcină

Laura S. Jansson

40 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Deoarece nasterea, viata si Dumnezeu se experimenteaza doar in relatii, am ales sa umplu aceasta carte cu povestiri. Materialul din care este format consta din experienta mea personala de sarcina, nastere si alaptare a patru copii care traiesc, precum si din pierderea unui al cincilea, si din cei cincisprezece ani de munca cu alte mame. Unele parti din experienta mea sunt universale. Fiecare om de pe pamant are o mama si fiecare a fost nascut. Dar aceasta nu inseamna ca esti exact ca mine. Ca dula am vazut cum alte femei au adus copiii in lume, fiecare in propriul mod. Ca educator prenatal, m-am confruntat cu intrebarile unice pe care fiecare familie le are inainte de venirea unei noi fiinte pe lume. Stiu ca, desi ne indreptam spre aceeasi destinatie, calea ta va fi foarte diferita de a mea. Indiferent ca astepti primul tau copil sau al cincilea, aceasta carte este pentru tine.
Este pentru tine indiferent ca esti bucuroasa sau speriata de faptul ca esti insarcinata. Este pentru tine indiferent ca vei ajunge sa faci o cezariana sau vei avea o nastere naturala. Si, desi am ales sa fac referire la toti bebelusii folosind pronumele el, cartea este pentru tine indiferent ca astepti un baiat, o fata sau mai multi copii (el sau ea sau ei era prea greu de folosit, asa ca am folosit pronumele singular masculin pentru a face distinctia dintre mama si copil. Te rog foloseste propriul tau pronume, daca te ajuta mai mult).
In aceasta carte sunt diverse informatii ce tin de fiziologiaumana si termeni medicali. Nu sunt farmacolog, neonatolog, ginecolog si nici nu am avut vreo profesie inrudita cu acestea, dar, ca educator prenatal, am petrecut multi ani analizand studiile realizate de cei care sunt in domenii relevante pentru domeniul meu de activitate.Intelegerea noastra fata de mecanismele complexe ale sarcinii, nasterii si alaptarii este neasteptat de slab cercetata, insa evolueaza continuu, si de aceea unele lucruri pe care le citesti aici s-ar putea ca in timp sa se dovedeascaeronate. Momentan, am stabilit baza descrierilor mele urmand cele mai bune dovezi stiintifice care mi-au fost la indemana.
Aceasta carte nu este menita sa ofere sfaturi medicale sau duhovnicesti, asa ca, daca ai vreo nelamurire cu privire la ceea ce citeste aici, te rog sa vorbesti cu preotul sau cu medicul tau, care iti cunosc personal situatia. Aceasta carte a fost gandita ca ghid duhovnicesc pentru pelerinajul sarcinii tale. Calatoria ta este impartita in etape si am dedicat cate un capitol pentru fiecare saptamana a sarcinii tale. Fiecare saptamana are propriul subiect, care sper ca te va ajuta sa-ti gasesti calea si sa privesti inainte spre destinatie.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Laura S. Jansson
Editura: Doxologia
Format: 14 x 20,5 cm
ISBN: 978-606-666-9746-87-5
Pagini: 340

<div>Deoarece nașterea, viața și Dumnezeu se experimentează doar în relații, am ales să umplu această carte cu povestiri. Materialul din care este format constă din experiența mea personală de sarcină, naștere și alăptare a patru copii care trăiesc, precum și din pierderea unui al cincilea, și din cei cincisprezece ani de muncă cu alte mame. Unele părți din experiența mea sunt universale. Fiecare om de pe pământ are o mamă și fiecare a fost născut. Dar aceasta nu înseamnă că ești exact ca mine. Ca dulă am văzut cum alte femei au adus copiii în lume, fiecare în propriul mod. Ca educator prenatal, m-am confruntat cu întrebările unice pe care fiecare familie le are înainte de venirea unei noi ființe pe lume. Știu că, deși ne îndreptăm spre aceeași destinație, calea ta va fi foarte diferită de a mea. Indiferent că aștepți primul tău copil sau al cincilea, această carte este pentru tine.</div><div>Este pentru tine indiferent că ești bucuroasă sau speriată de faptul că ești însărcinată. Este pentru tine indiferent că vei ajunge să faci o cezariană sau vei avea o naștere naturală. Și, deși am ales să fac referire la toți bebelușii folosind pronumele „el”, cartea este pentru tine indiferent că aștepți un băiat, o fată sau mai mulți copii („el sau ea sau ei” era prea greu de folosit, așa că am folosit pronumele singular masculin pentru a face distincția dintre mamă și copil. Te rog folosește propriul tău pronume, dacă te ajută mai mult).</div><div>În această carte sunt diverse informații ce țin de fiziologiaumană și termeni medicali. Nu sunt farmacolog, neonatolog, ginecolog și nici nu am avut vreo profesie înrudită cu acestea, dar, ca educator prenatal, am petrecut mulți ani analizând studiile realizate de cei care sunt în domenii relevante pentru domeniul meu de activitate.Înțelegerea noastră față de mecanismele complexe ale sarcinii, nașterii și alăptării este neașteptat de slab cercetată, însă evoluează continuu, și de aceea unele lucruri pe care le citești aici s-ar putea ca în timp să se dovedeascăeronate. Momentan, am stabilit baza descrierilor mele urmând cele mai bune dovezi științifice care mi-au fost la îndemână.</div><div>Această carte nu este menită să ofere sfaturi medicale sau duhovnicești, așa că, dacă ai vreo nelămurire cu privire la ceea ce citește aici, te rog să vorbești cu preotul sau cu medicul tău, care îți cunosc personal situația. Această carte a fost gândită ca ghid duhovnicesc pentru pelerinajul sarcinii tale. Călătoria ta este împărțită în etape și am dedicat câte un capitol pentru fiecare săptămână a sarcinii tale. Fiecare săptămână are propriul subiect, care sper că te va ajuta să-ți găsești calea și să privești înainte spre destinație.</div>

An aparitie 2022
Autori Laura S. Jansson
Editura Doxologia
Format 14 x 20,5 cm
ISBN 978-606-666-9746-87-5
Pagini 340

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll