Ortodoxie și false credințe - Cum să afli calea către Hristos

Andrew Stephen Damick

65 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
In aceasta carte le ofer cititorilor o introducere in principalele elemente de doctrina si practica ce deosebesc credintele neortodoxe de Ortodoxie.
A spune astazi ca unele doctrine sunt adevarate, iar altele sunt false si, mai ales, a vorbi public despre acest aspect este adesea considerata o atitudine nepoliticoasa. Un dezacord public cu privire la religie este de obicei considerat ofensator Insa Iisus Hristos este Adevarul (Ioan 14, 6) si, deoarece Adevarul este o Persoana, El nu poate fi relativizat.
Una dintre ipotezele de baza ale acestei carti este ca Adevarul nu este relativ. Pornind de la aceasta temelie, vom descrie si analiza diverse grupari religioase si invataturile lor, discutand aspectele comune cu Ortodoxia si ce anume deosebeste dreapta credinta de cultele care nu-L (re)cunosc pe Iisus Hristos.
Andrew Stephen Damick
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Andrew Stephen Damick
Editura: Doxologia
Format: 14,5 x 23 cm
ISBN: 978-606-9746-91-2
Pagini: 474
Traducere: Dasca, Dragoș

<div>În această carte le ofer cititorilor o introducere în principalele elemente de doctrină și practică ce deosebesc credințele neortodoxe de Ortodoxie.</div><div>A spune astăzi că unele doctrine sunt adevărate, iar altele sunt false și, mai ales, a vorbi public despre acest aspect este adesea considerată o atitudine nepoliticoasă. Un dezacord public cu privire la religie este de obicei considerat ofensator… Însă Iisus Hristos este Adevărul (Ioan 14, 6) și, deoarece Adevărul este o Persoană, El nu poate fi relativizat.</div><div>Una dintre ipotezele de bază ale acestei cărți este că Adevărul nu este relativ. Pornind de la această temelie, vom descrie și analiza diverse grupări religioase și învățăturile lor, discutând aspectele comune cu Ortodoxia și ce anume deosebeşte dreapta credinţă de cultele care nu-L (re)cunosc pe Iisus Hristos.</div><div>Andrew Stephen Damick</div>

An aparitie 2022
Autori Andrew Stephen Damick
Editura Doxologia
Format 14,5 x 23 cm
ISBN 978-606-9746-91-2
Pagini 474
Traducere Dasca, Dragoș

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll