O viață în căutarea lui Hristos. Povestea Părintelui Gheorghe Calciu

Andreea Condei

28 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Ne-am bucurat cu bucurie mare de intentia si de realizarea acestei frumoase carti, care prezinta copiilor chipul plin de har si de lumina al Parintelui Gheorghe Calciu. In urma cu mai multi ani, cand prin bunavointa lui Dumnezeu, manastirea noastra s-a ingrijit dupa puteri de editarea unei carti despre Parintele Gheorghe Calciu, precum si de realizarea unui film documentar artistic, am cunoscut si am inteles cu uimire, ca privind fatetele unui diamant fara sa te saturi, cat de mare si de minunat a fost Parintele, in toate aspectele vietii sale! Si ne doream de atunci sa existe candva o carte sau un film care sa zugraveasca si copiilor unele intamplari de poveste din viata sa.
De la clipele marunte traite zi de zi pana la actele mari de eroism si barbatie duhovniceasca, Parintele Gheorghe Calciu a stiut sa intruchipeze frumusetea Evangheliei si sa radieze lumina Fetei lui Hristos. Este putin spus, este mult? Dumnezeu stie! Un lucru ramane neindoielnic tuturor celor care l-au cunoscut, fie si pentru putin, ca era un om care iubea oamenii, iubea tinerii, si mai ales iubea copiii, cu acea dragoste ce nu cunoaste umbra, sau indoiala, sau imputinare. Iar oamenii, tinerii si copiii raspundeau la randul lor acestei iubiri si se impartaseau in chip adevarat langa Parintele de un strop din viata vesnica.
A fost un personaj de poveste, a fost la masura lui Fat-Frumos, a lui Harap-Alb, ori a Micului Print. Asadar, dragi copii, citind cartea, veti descoperi ca in spatele bunicului cu barba dalba de pe coperta, se afla un tainic prieten al vostru, de care va puteti apropia si cu care puteti lega una din cele mai frumoase prietenii din viata. Punem ramasag?
Cu dragoste in Domnul,
Maicile de la Manastirea Diaconesti
23 ianuarie 2023
O viata de film. O viata cu multe situatii imposibile si absurde la prima vedere. O viata la finalul careia intelegi insa ca totul are sens. Ca nimic nu este ingaduit fara rost. Ca, asa cum spune chiar eroul principal: In cea mai grea imprejurare, Dumnezeu mereu deschide o poarta! .
O viata care merita consemnata intr-o forma mai accesibila publicului contemporan. Astfel, ea poate ajunge la mai multe suflete, pentru a se transforma in sursa de curaj, de buna indrazn
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Andreea Condei
Editura: Agaton
Format: 20.5x26 cm
ISBN: 978-606-893-380-1
Pagini: 40

<div>„Ne-am bucurat cu bucurie mare de intenția și de realizarea acestei frumoase cărți, care prezintă copiilor chipul plin de har și de lumină al Părintelui Gheorghe Calciu. În urmă cu mai mulți ani, când prin bunăvoința lui Dumnezeu, mănăstirea noastră s-a îngrijit după puteri de editarea unei cărți despre Părintele Gheorghe Calciu, precum și de realizarea unui film documentar artistic, am cunoscut și am înțeles cu uimire, ca privind fațetele unui diamant fără să te saturi, cât de mare și de minunat a fost Părintele, în toate aspectele vieții sale! Și ne doream de atunci să existe cândva o carte sau un film care să zugrăvească și copiilor unele întâmplări de poveste din viața sa.</div><div>De la clipele mărunte trăite zi de zi până la actele mari de eroism și bărbăție duhovnicească, Părintele Gheorghe Calciu a știut să întruchipeze frumusețea Evangheliei și să radieze lumina Feței lui Hristos. Este puțin spus, este mult? Dumnezeu știe! Un lucru rămâne neîndoielnic tuturor celor care l-au cunoscut, fie și pentru puțin, că era un om care iubea oamenii, iubea tinerii, și mai ales iubea copiii, cu acea dragoste ce nu cunoaște umbră, sau îndoială, sau împuținare. Iar oamenii, tinerii și copiii răspundeau la rândul lor acestei iubiri și se împărtășeau în chip adevărat lângă Părintele de un strop din viața veșnică.</div><div>A fost un personaj de poveste, a fost la măsura lui Făt-Frumos, a lui Harap-Alb, ori a Micului Prinț. Așadar, dragi copii, citind cartea, veți descoperi că în spatele bunicului cu barbă dalbă de pe copertă, se află un tainic prieten al vostru, de care vă puteți apropia și cu care puteți lega una din cele mai frumoase prietenii din viață. Punem rămășag?”</div><div>Cu dragoste în Domnul,</div><div>Maicile de la Mănăstirea Diaconești</div><div>23 ianuarie 2023</div><div>„O viață de film. O viață cu multe situații imposibile și absurde la prima vedere. O viață la finalul căreia înțelegi însă că totul are sens. Că nimic nu este îngăduit fără rost. Că, așa cum spune chiar eroul principal: „În cea mai grea împrejurare, Dumnezeu mereu deschide o poartă!”.</div><div>O viață care merita consemnată într-o formă mai accesibilă publicului contemporan. Astfel, ea poate ajunge la mai multe suflete, pentru a se transforma în sursă de curaj, de bună îndrăzn</div>

An aparitie 2023
Autori Andreea Condei
Editura Agaton
Format 20.5x26 cm
ISBN 978-606-893-380-1
Pagini 40

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll