Nu vă temeți! Aveți credință!

Ioan Chirvasă

Acest produs nu este momentan in stoc!

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
"
Cartea Nu va temeti! Aveti credinta! nu are un cuprins, intrucat nu respecta structura clasica a unei carti, ci cuprinde mesaje de suflet, adresate crestinilor, cu simtamant pastoral si crestinesc, in perioada 25 martie 2021 24 aprilie 2022, adica de la Buna Vestire la Inviere. Aceste mesaje au fost adresate mai intai pe diferite retele de socializare: WhatsApp, Facebook, iar acum prin tipar se adreseaza si altor crestini care nu folosesc mijloacele respective.
 De fapt aceasta este si tema cartii: sa duca in sufletele crestinilor o buna vestire si sa-i ajute sa inteleaga Invierea si sa se considere fii ai Invierii. Cartea aceasta este o continuare a volumului Misiune in pandemie un jurnal duhovnicesc, aparuta la Editura Doxologia, in 2021.
 Perioada martie 2021 aprilie 2022 a fost o perioada marcatainca de pandemia de COVID-19, la care s-a adaugat nedreptul si imoralul conflict fratricid din Ucraina, ambeleaducand multa mahnire in sufletele credinciosilor, pe unii lovindu-i in adancurile fiintei lor.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Ioan Chirvasă
Editura: Doxologia
Format: 14x20 cm
ISBN: 978-630-301-038-0
Pagini: 190

<div>Cartea Nu vă temeți! Aveți credință! nu are un cuprins, întrucât nu respectă structura clasică a unei cărți, ci cuprinde mesaje de suflet, adresate creștinilor, cu simțământ pastoral și creștinesc, în perioada 25 martie 2021 – 24 aprilie 2022, adică de la Buna Vestire la Înviere. Aceste mesaje au fost adresate mai întâi pe diferite rețele de socializare: WhatsApp, Facebook, iar acum prin tipar se adresează și altor creștini care nu folosesc mijloacele respective.<br>&nbsp;De fapt aceasta este și tema cărții: să ducă în sufletele creștinilor o „bună vestire” și să-i ajute să înțeleagă Învierea și să se considere fii ai Învierii. Cartea aceasta este o continuare a volumului Misiune în pandemie – un jurnal duhovnicesc, apărută la Editura Doxologia, în 2021.<br>&nbsp;Perioada martie 2021 – aprilie 2022 a fost o perioadă marcatăîncă de pandemia de COVID-19, la care s-a adăugat nedreptul și imoralul conflict fratricid din Ucraina, ambeleaducând multă mâhnire în sufletele credincioșilor, pe unii lovindu-i în adâncurile ființei lor.</div>

An aparitie 2023
Autori Ioan Chirvasă
Editura Doxologia
Format 14x20 cm
ISBN 978-630-301-038-0
Pagini 190

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll