Nu judeca si nu vei fi judecat, cea mai scurta cale catre rai

arhim. Serafim Alexiev

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Format: 11 x 20 cm, 174 pagini Traducere din limba bulgara de Gheorghita Ciocioi Sfantul Ioan Scararul spune: ""Precum focul este potrivnic intru totul apei, astfel si cei ce doresc sa duca o viata linistita (adica cei ce vor sa se mantuiasca) nu trebuie sa osandeasca. Cum se va mantui omul care in fiecare zi osandeste pe fratii sai, pentru care Hristos a fost rastignit pe cruce""? Cine osandeste pe aproapele, batandu-si joc de nenorocirea in care se afla, cine il barfeste si il critica plin de rautate (si tocmai aceasta este firea osandirii) este orb intru totul in viata duhovniceasca. Iar daca orb pe orb va purta de mana, amandoi vor cadea in groapa (Matei 15, 14)."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: arhim. Serafim Alexiev
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
ISBN: 978-973-7623-93-5

Format: 11 x 20 cm, 174 pagini

Traducere din limba bulgara de Gheorghita Ciocioi

Sfantul Ioan Scararul spune: "Precum focul este potrivnic intru totul apei, astfel si cei ce doresc sa duca o viata linistita (adica cei ce vor sa se mantuiasca) nu trebuie sa osandeasca. Cum se va mantui omul care in fiecare zi osandeste pe fratii sai, pentru care Hristos a fost rastignit pe cruce"? Cine osandeste pe aproapele, batandu-si joc de nenorocirea in care se afla, cine il barfeste si il critica plin de rautate (si tocmai aceasta este firea osandirii) este orb intru totul in viata duhovniceasca. Iar daca orb pe orb va purta de mana, amandoi vor cadea in groapa (Matei 15, 14).

Autori arhim. Serafim Alexiev
Colectie Recomandari
Editura Sophia
ISBN 978-973-7623-93-5

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll