Noul Testament în tâlcuirea Sfinților Părinți. Vol. III - Luca

Ioan Sorin Usca

50 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Dupa seria de talcuiri verset cu verset ale ale cartilor Vechiului Testament, continuam cu cartile Noului Testament. Preotul Ioan Usca se intemeiaza cu precadere pe marele tezaur exegetic al patristicii rasaritene (fara a o ignora nici pe cea apuseana), dar aduce, de cate ori este cazul, si precizari istorice si filologice de data recenta. Autorul imbina rigorile teologiei cu exisgentele culturii actuale, oferind un valoros instrument de lucru adresat mai ales seminaristilor si studentilor in Teologie, dar si intelectualitatii crestine in general.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: Ioan Sorin Usca
Editura: Christiana
ISBN: 978-606-013-001-7

<div>După seria de tâlcuiri verset cu verset ale ale cărților Vechiului Testament, continuăm cu cărțile Noului Testament. Preotul Ioan Usca se întemeiază cu precădere pe marele tezaur exegetic al patristicii răsăritene (fără a o ignora nici pe cea apuseană), dar aduce, de câte ori este cazul, și precizări istorice și filologice de dată recentă. Autorul îmbină rigorile teologiei cu exisgențele culturii actuale, oferind un valoros instrument de lucru adresat mai ales seminariștilor și studenților în Teologie, dar și intelectualității creștine în general.</div>

Autori Ioan Sorin Usca
Editura Christiana
ISBN 978-606-013-001-7

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll