Noul Testament în tâlcuirea Sfinților Părinți. Vol. IX - Epistolele Sobornicești

Ioan Sorin Usca

40 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Dupa seria de talcuiri verset cu verset ale cartilor Vechiului Testament, continuam cu cartile Noului Testament. Preotul Ioan Sorin Usca se intemeiaza cu precadere pe marele tezaur exegetic al patristicii rasaritene (fara a o ignora nici pe cea apuseana), dar aduce, de cate ori este cazul, si precizari istorice si filologice de data recenta. Autorul imbina rigorile teologiei cu experientele culturii actuale, oferind un valoros instrument de lucru adresat mai ales seminaristilor si studentilor in Teologie, dar si intelectualitatii crestine in general.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Ioan Sorin Usca
Editura: Christiana
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-013-035-2
Pagini: 344

<div>După seria de tâlcuiri verset cu verset ale cărților Vechiului Testament, continuăm cu cărțile Noului Testament. Preotul Ioan Sorin Usca se întemeiază cu precădere pe marele tezaur exegetic al patristicii răsăritene (fără a o ignora nici pe cea apuseană), dar aduce, de câte ori este cazul, și precizări istorice și filologice de dată recentă. Autorul îmbină rigorile teologiei cu experiențele culturii actuale, oferind un valoros instrument de lucru adresat mai ales seminariștilor și studenților în Teologie, dar și intelectualității creștine în general.</div>

An aparitie 2022
Autori Ioan Sorin Usca
Editura Christiana
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-013-035-2
Pagini 344

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll