Ne putem mântui în orice vremuri

sf. Luca al Crimeei

18 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Trebuie doar sa nazuim spre mantuire din toate puterile, din toate fibrele sufletului, sa nazuim sa mergem dupa Hristos, sa implinim poruncile Lui si daca va inconjoara o multime uriasa de oameni care Il tagaduiesc pe Hristos, de oameni necinstitori de Dumnezeu, care chiar Il ocarasc, asta inseamna tocmai ca voi pe care Sfantul Apostol Petru v a numit neam ales, preotie imparateasca (I Pt. 2, 9) aveti a straluci inaintea necinstitorilor de Dumnezeu prin credinta voastra, prin curatia voastra, prin sfintenia voastra. [...]
Trebuie nevointe, trebuie straduinta, trebuie silire de sine spre bine, intoarcere de la rau, de la toata nedreptatea, la dreptate, trebuie stradanie in savarsirea faptelor bune si doar atunci cand prin sfortari mari si necontenite ne vom curati inima si vom atrage in ea harul dumnezeiesc, cand, sub inraurirea acestui har, se va aprinde si se va inflacara in inima noastra sfanta dragoste, dragostea atotcuprinzatoare, dragostea lipsita de ura fata de cineva, numai atunci aceasta dragoste, unita cu credinta, ne va deschide calea in Imparatia lui Dumnezeu.
Sfantul Luca al Crimeei"
(4.00) | (14 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: sf. Luca al Crimeei
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑848‑1
Pagini: 176
Traducere: Adrian Tănăsescu‑Vlas

Trebuie doar să năzuim spre mântuire din toate puterile, din toate fibrele sufletului, să năzuim să mergem după Hristos, să împlinim poruncile Lui – şi dacă vă înconjoară o mulţime uriaşă de oameni care Îl tăgăduiesc pe Hristos, de oameni necinstitori de Dumnezeu, care chiar Îl ocărăsc, asta înseamnă tocmai că voi – pe care Sfântul Apostol Petru v‑a numit „neam ales, preoţie împărătească” (I Pt. 2, 9) – aveţi a străluci înaintea necinstitorilor de Dumnezeu prin credinţa voastră, prin curăţia voastră, prin sfinţenia voastră. [...]
Trebuie nevoinţe, trebuie străduinţă, trebuie silire de sine spre bine, întoarcere de la rău, de la toată nedreptatea, la dreptate, trebuie strădanie în săvârşirea faptelor bune – şi doar atunci când prin sforţări mari şi necontenite ne vom curăţi inima şi vom atrage în ea harul dumnezeiesc, când, sub înrâurirea acestui har, se va aprinde şi se va înflăcăra în inima noastră sfânta dragoste, dragostea atotcuprinzătoare, dragostea lipsită de ură faţă de cineva, numai atunci această dragoste, unită cu credinţa, ne va deschide calea în Împărăţia lui Dumnezeu.
Sfântul Luca al Crimeei

An aparitie 2022
Autori sf. Luca al Crimeei
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑848‑1
Pagini 176
Traducere Adrian Tănăsescu‑Vlas

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll