Nasturele lui Teddy

Amy Le Feuvre

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"

Micul Teddy este fiul unui erou de razboi, si pastreaza cu multa mandrie un nasture singurul ramas de pe vestonul tatalui sau. Cea mai mare dorinta a sa este sa devina soldat in armata regala, dar, cu indrumarile intelepte ale familiei si ale preo tului, care stiu sa calauzeasca sentimentul religios al copilului, Teddy descopera un frumos adevar: daca pentru a se inrola in armata trebuie sa atinga varsta maturitatii, in schimb oricine poate lupta inca din copilarie pentru principiile morale propovaduite de Evanghelie.
Iata o carticica incantatoare, si nu numai pentru copii, care aduce in atentia cititorilor din Romania numele scriitoarei britanice Amy (Amelia Sophia) Le Feuvre (1861-1929), autoare a numeroase vo lume dedicate tinerilor, in care povestirea se im ple teste intotdeauna cu frumoase principii crestine.

"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2020
Autori: Amy Le Feuvre
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-747-7
Pagini: 144
Traducere: Maria Yvonne Băncilă

Micul Teddy este fiul unui erou de război, și păstrează cu multă mândrie un nasture – singurul rămas – de pe vestonul tatălui său. Cea mai mare dorință a sa este să devină soldat în armata regală, dar, cu îndrumările înțelepte ale familiei și ale preo­tului, care știu să călăuzească sentimentul religios al copilului, Teddy descoperă un frumos adevăr: dacă pentru a se înrola în armată trebuie să atingă vârsta maturității, în schimb oricine poate lupta încă din copilărie pentru principiile morale propovăduite de Evanghelie.
Iată o cărticică încântătoare, și nu numai pentru copii, care aduce în atenția cititorilor din România numele scriitoarei britanice Amy (Amelia Sophia) Le Feuvre (1861-1929), autoare a numeroase vo­lume dedicate tinerilor, în care povestirea se îm­ple­tește întotdeauna cu frumoase principii creștine.

An aparitie 2020
Autori Amy Le Feuvre
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-747-7
Pagini 144
Traducere Maria Yvonne Băncilă

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll