Miresele lui Hristos. Despre dragostea care a biruit lumea

Irina Ordînskaia

30 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Romanul Miresele lui Hristos este inspirat din fapte reale, fiind dedicat monahilor si monahiilor care au patimit in anii de prigoana comunista. 
In mijlocul unei lumi atee, acestia au avut de infruntat nevointe grele, rabdand asuprirea autoritatilor, deportari, lagare, frig, foame, boli si saracie lucie. Pasind pe drumul crucii, trecand uneori prin suferinte cumplite, ei gaseau puterea de a se ruga si a L slavi pe Dumnezeu, pastrandu si credinta.

***
Crucea era la o distanta atat de mica, aproape palpabila, cuvintele repetate la nesfarsit vreme de multi ani despre urmarea lui Hristos se implineau, ca in Evanghelie. Fiecare cuvant al rugaciunii rasuna in minte parca pentru prima oara, incoltind din nevoia de a se uni cu Domnul.
Indata ce inima maicii egumene birui suferinta, avu impresia ca ucenicele ei, vietuitoarele manastirii distruse, imprastiate prin tara pagana, o rugau din departari cu lacrimi sa le salveze, sa le apere.
Maica incepu sa se roage, impletind numele lor in cererile sale catre Dumnezeu. Se ruga sa le ajunga puterile pentru incercari pentru asupriri, batjocuri, insulte. Sa nu se indoiasca, sa nu sovaie, sa nu si piarda curajul! Sa nu le lipseasca niciodata barbatia pentru a urca pe crucea suferintelor...
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Irina Ordînskaia
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑878-8
Pagini: 282
Traducere: Guţu, Diana

<div>Romanul "Miresele lui Hristos" este inspirat din fapte reale, fiind dedicat monahilor și monahiilor care au pătimit în anii de prigoană comunistă.&nbsp;<br>În mijlocul unei lumi atee, aceștia au avut de înfruntat ne­vo­ințe grele, răbdând asuprirea autorităților, deportări, lagăre, frig, foame, boli și sărăcie lucie. Pășind pe drumul crucii, trecând uneori prin suferințe cumplite, ei găseau puterea de a se ruga și a‑L slăvi pe Dumnezeu, păstrându‑și credința.<br><br>***<br>„Crucea era la o distanță atât de mică, aproape palpabilă, cuvintele repetate la nesfârșit vreme de mulți ani despre urmarea lui Hristos se împlineau, ca în Evanghelie. Fiecare cuvânt al rugăciunii răsuna în minte parcă pentru prima oară, încolțind din nevoia de a se uni cu Domnul.<br>Îndată ce inima maicii egumene birui suferința, avu impresia că ucenicele ei, viețuitoarele mănăstirii distruse, îm­prăș­tiate prin țara păgână, o rugau din depărtări cu lacrimi să le salveze, să le apere.<br>Maica începu să se roage, împletind numele lor în cererile sale către Dumnezeu. Se ruga să le ajungă puterile pentru încercări – pentru asupriri, batjocuri, insulte. Să nu se îndoiască, să nu șovăie, să nu‑și piardă curajul! Să nu le lipsească niciodată bărbăția pentru a urca pe crucea suferințelor...”</div>

An aparitie 2022
Autori Irina Ordînskaia
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑878-8
Pagini 282
Traducere Guţu, Diana

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll