Mintea de dincolo. Ediţia a doua, revăzută şi adăugită

Dumitru Constantin Dulcan

50 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Experienta mortii este suprema initiere si calea care ni s-a dat pentru a deveni nemuritori.

Scopul acestei carti nu este de a reda ceea ce deja s-a spus despre experientele din moartea clinica, ci de a realiza o sinteza a tuturor datelor oferite de sursele comentate de a aduce in discutie semnificatia pe care o pot avea aceste noi revelatii.
Este de asemenea important de observat ca ""dincolo"" este tot aici, intr-un univers spiritual paralel cu cel fizic, dar inca invizibil perceptiei noastre.
Cand vom reusi sa transcendem la nivelul inalt al constiintei cosmice, va dsparea si zidul despartitor intre ""aici"" si ""dincolo"". Acela va fi momentul desavarsirii fiitei umane si ultimul act al evoltiei noastre, anuntat de catre toti promotorii Noii Spiritalitati.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2015
Autori: Dumitru Constantin Dulcan
Editura: Scoala Ardeleana
Editura: Școala Ardeleană
Format: 13.5x21 cm
ISBN: 978-606-8699-26-4
Pagini: 324

Experiența morții este suprema inițiere și calea care ni s-a dat pentru a deveni nemuritori.

Scopul acestei cărți nu este de a reda ceea ce deja s-a spus despre experiențele din moartea clinică, ci de a realiza o sinteză a tuturor datelor oferite de sursele comentate de a aduce în discuție semnificația pe care o pot avea aceste noi revelații.
Este de asemenea important de observat că "dincolo" este tot aici, într-un univers spiritual paralel cu cel fizic, dar încă invizibil percepției noastre.
Când vom reuși să transcendem la nivelul înalt al conștiinței cosmice, va dspărea și zidul despărțitor între "aici" și "dincolo". Acela va fi momentul desăvârșirii fiiței umane și ultimul act al evolției noastre, anunțat de către toți promotorii Noii Spiritalități.

An aparitie 2015
Autori Dumitru Constantin Dulcan
Editura Scoala Ardeleana
Editura Școala Ardeleană
Format 13.5x21 cm
ISBN 978-606-8699-26-4
Pagini 324

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll