Maxime și cugetări patristice. Sfântul Ioan Gură de Aur

protosinghel Teodosie Paraschiv

28 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Cu toate ca stiinta si tehnica au avansat intr-un mod pe care oamenii de acum saisprezece secole nici nu si-l puteau imagina, suntem tot mai instrainati unii de altii, mai putin liberi si tot mai bolnavi, atat trupeste, cat si sufleteste. Sfantul Ioan Gura de Aur ne vine in ajutor cu scrierile sale si ne indruma cum sa depasim stresul si cum sa traim o existenta plina de sens. Chiar daca viata este o lupta, ea poate fi dusa in liniste. Un adevarat manual de dezvoltare personala si duhovniceasca pentru oricine il deschide, volumul de fata contine 927 de citate, grupate in peste 300 de teme, constituind si un instrument de lucru pentru preoti, in activitatea lor pastoral misionara, iar pentru studentii teologi, in studiu si cercetare."
(5.00) | (6 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2014
Autori: protosinghel Teodosie Paraschiv
Editura: Adenium
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8622-27-9
Pagini: 264

Cu toate ca stiinta si tehnica au avansat intr-un mod pe care oamenii de acum saisprezece secole nici nu si-l puteau imagina, suntem tot mai instrainati unii de altii, mai putin liberi si tot mai bolnavi, atat trupeste, cat si sufleteste. Sfantul Ioan Gura de Aur ne vine in ajutor cu scrierile sale si ne indruma cum sa depasim stresul si cum sa traim o existenta plina de sens. Chiar daca viata este o lupta, ea poate fi dusa in liniste. Un adevarat manual de dezvoltare personala si duhovniceasca pentru oricine il deschide, volumul de fata contine 927 de citate, grupate in peste 300 de teme, constituind si un instrument de lucru pentru preoti, in activitatea lor pastoral‑misionara, iar pentru studentii teologi, in studiu si cercetare.

An aparitie 2014
Autori protosinghel Teodosie Paraschiv
Editura Adenium
Format 13x20 cm
ISBN 978-606-8622-27-9
Pagini 264

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll