Maria cea înaltă. Un far al dragostei în oceanul durerii

***

36 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
  Aceasta femeie, un suflet sfant, era foarte inalta, era gigantica. Desigur, la sfarsit s-a cocosat, umbla cu ajutorul bastoanelor, apoi in scaunul cu rotile. Cu timpul, oasele i-au crescut peste masura si s-au deformat. Odata, eram langa ea cand un os din spate i-a intepat pielea si a iesit afara, asa cum spusese Parintele Porfirie. Avea gigantism. Dar si asa, ca o adevarata Tavita a zilelor noastre, Maria s-a pus in slujba aproapelui, cu tot sufetul si cu mult patimitorul ei trup. Multi oameni, clerici si laici, povatuiti si ajutati de dragostea ei de mama, si-au afat calea si si-au indeplinit menirea in aceasta viata: unora le-a fost indeajuns doar un cuvant de la ea, altii au primit ajutor financiar prin mijlocirea sa, iar pentru altii a fost ca o lumina calauzitoare in ceasul durerii.
 Mitropolitul Athanasie de Limassol
"
(4.00) | (1 reviewuri)
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Bonifaciu
Pagini: 160

<div>&nbsp;”Această femeie, un suflet sfânt, era foarte înaltă, era gigantică. Desigur, la sfârșit s-a cocoșat, umbla cu ajutorul bastoanelor, apoi în scaunul cu rotile. Cu timpul, oasele i-au crescut peste măsură și s-au deformat. Odată, eram lângă ea când un os din spate i-a înțepat pielea și a ieșit afară, așa cum spusese Părintele Porfirie. Avea gigantism. Dar și așa, ca o adevărată Tavita a zilelor noastre, Maria s-a pus în slujba aproapelui, cu tot sufetul și cu mult pătimitorul ei trup. Mulți oameni, clerici și laici, povățuiți și ajutați de dragostea ei de mamă, și-au afat calea și și-au îndeplinit menirea în această viață: unora le-a fost îndeajuns doar un cuvânt de la ea, alții au primit ajutor financiar prin mijlocirea sa, iar pentru alții a fost ca o lumină călăuzitoare în ceasul durerii.”<br>&nbsp;<em>Mitropolitul Athanasie de Limassol</em></div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Bonifaciu
Pagini 160

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll